2016.02.15. 12:03 – Hirdetés

Patikadomb-karnevál és születésnapi buli a G3 Klubban

Nyerj jegyet a csütörtöki koncertre!

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

patikadomb_g3_01.jpg

Második idei budapesti koncertjére készül a Patikadomb, 2016. február 18-án a Gödör Klubban, vagy más néven a G3 Rendezvényközpontban. A korábban, Süssön és Mechwart liget című dalaikkal a Petőfi Rádióban játszott zenekar a ténykedését újrakezdő Thaifun társaságában játszik majd a Király utcában. A koncerten most három szerencsés olvasónk jegyet nyerhet a koncertre. A hajtás után további információk és játék!

A nemrég második születésnapját ünneplő Patikadomb újfent szülinapot ünnepel majd a G3-ban, most azonban nem a sajátját, hanem az énekes Ujvári Gyuláét. A zenekar jelenleg új dalokon dolgozik, melyek közül február végéig minimum egyet nyilvánosságra is hoznak. Elég sűrű a zenekar időbeosztása, hiszen 2016. február 12-étől, hat állomásos, országos turnéra indulnak a srácok a Belmondo és a Mongooz And The Magnet társaságában.

Az este másik fellépője, a Thaifun zenekar, a kilencvenes évek végén alakult. Azóta többek között, a Tilos Partikon, a PeCsában, a Kincsem Parkban, az Almássy Hallban és a Hajógyári szigeten is megfordultak. A magyar ébredező elektronikus partykultúra első DJ-i, zenekarai között koncerteztek. A banda stílusát nehéz deffiniálni, de mindig is diszkó, táncos parti zene volt az elsődleges szempont: Egy élő DJ live act. Az első felállás: Borcsik Attila „Izil”, DJ, samplerek; Süle Ferenc, dob; Bertalan Laca, gitár; Zana Ferenc, basszusgitár, illetve a végleges felállásban Takács Paulina (Panka) ének, vokál, illetve Kapitány Csabi, dob. A koncert után DJ Zsazsa setjére pöröghet mindenki, aki nem bírja még a csütörtök esti szórakozást! 

És most a játék: a koncertre három szerencsés olvasónk egy-egy jegyet nyerhet, amennyiben helyesen válaszolnak a Lángoló Gitárok által feltett kérdésre. A megfejtéseket szerdán délig várjuk e-mailben a jatek@langologitarok.hu címre, Lángoló - Patikadomb - játék tárgyú levélben. A kérdés pedig a következő:

Mi volt a Patikadomb első EP-jénk címe?

 a. Nefelejcsutca

 b. Lantosutca

 c. Battyányitér!!!

Várjuk a megfejtéseket szerdán délig! Délután sorsolunk, a nyerteseket e-mailben értesítjük! Nem sértődünk meg,ha kedvelitek a zenekar, az esemény, vagy a Lángoló Facebook-oldalát! 

Esemény: Patikadomb, Thaifun koncert

After: DJ Zsazsa

2016. február 18., csütörtök 20:00

Gödör Klub (G3 Rendezvényközpont - 1061 Király utca 8-10. CENTRAL PASSAGE)

Belépő: 1000 HUF

Patikadomb zenekari facebook itt, Thaifun facebook itt!




Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása