2016.02.18. 11:42 – dankógábor

Bad Religion és At The Gates a Rockmaratonon

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Meg még egy csomó minden, amit eddig nem mondtunk. Olyanok, mint a vikingmetál Amon Amarth, az dallamos hardcore Ignite, a thrash metal Testament, a hardcore Madball, a death black metal Behemoth, az AC/DC Airbourne, a német thrash Sodom, de nem sorolom én tovább, itt a plakát:

rockmaratonplakat.jpg

Szóval az van, hogy ez az összeállítás elég impozáns. Jó, nem egy Hellfest, de az már egyértelmű, hogy a Pécsről Dunaújvárosba költözött, szép lassan, tudatosan építkező Rockmaraton lett Magyarország nagybetűs Rockfesztiválja, amin nem csak a szokásos magyar csapatok játszanak, hanem beleköthetetlen külföldi felhozatallal rendelkezik, még ha az igazán nagyok hiányoznak is róla, de mindent nem lehet. Már csak a tíz nap kérdéses, hogy van-e értelme, de júliusban kiderül.


fesztivál hír rockmaraton



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása