2016.04.19. 12:36 – dankógábor

Kanye Westnek újra kellett írnia a szövegeit, miután a lánya lehúzta a telefonját a WC-n

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

kanyekisseshimself.png

Sok dolog történt Kanye Westtel mostanában, dehát vele mindig sokminden történik. Az egyik lényegében maga a cím. Ehhez nincs mit hozzáfűzni. Max annyit, hogy West felesége, Kim Kardasian szerint a rapper nem lett mérges North nevű lányára.

A Tidal-előfizetők viszont mérgesek lettek Kanye Westre, mert átverve érzik magukat. Annyira kibuktak, hogy egy Justin Baker-Rhett nevű előfizető gyűjtőpert indított, hogy közös erővel menjenek neki Westnek. Szerintük a producer azzal verte át őket, hogy azt ígérte, csak a Tidalen lesz elérhető a The LIfe Of Pablo című lemeze, ehhez képest most már mindenütt meg lehet azt hallgatni. Ezzel a húzásával a Tidal (ami részben West cége) milliókhoz jutott hozzá, a zenehallgatók személyes adatairól nem is beszélve. Baker-Rhett azt akarja elérni, hogy a Tidal minden olyan előfizető adatát törölje, akikre West lemezén keresztül tett szert. A felperes szerint a nagyjából kétmillió így regisztrált felhasználó piaci értéke 84 millió dollár.

Közben Kanye West nem csak a The Life Of Pablo lemezét változtatgatja úgy, hogy az már rég streamelhető mindenütt, hanem belenyúlt 2013-as, amúgy remekül sikerült Yeezus albumba is. Nem nagy változtatásokról van szó, de a rajongók észrevették, hogy picit más a Black Skinhead című dal eleje, illetve az I Am a God 1.15-kor induló részénél is ki lett szedve egy beat. Az előbbi dalban amúgy csak az Apple Musicon van változás, az utóbbi mindenhol megváltozott. Ezt amúgy egyesek a zene jövőjének tartják, mások meg teljes erőből nekiestek, hogy mi lesz, ha a zenészek gondolnak egyet, és megváltoztatják a kedvenc dalukat olyanra, hogy úgy már nem fog tetszeni.

A most megjelent The Life Of Pablo egyébként nem jött még ki fizikailag, csak digitálisan elérhető. Szóval azok a bakelit példányok, amik a Record Store Dayen bukkantak fel itt-ott, mind hamisítványok. Egyelőre nincs is szó fizikai megjelenésről, annál is inkább, mert Kanye West szerint a CD halott, azon tuti nem jelenik meg az album. Aztán lehet ugyanaz lesz belőle, mint a fentebb olvasható tidales balhéval, és váratlanul mindenhogy lehet majd kapni a lemezt.


hiphop hír rap kanye west



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása