2016.06.07. 17:02 – Hirdetés

Rockmaraton: Téglás Zoli videóban üzent a magyar rajongóknak

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

ignite.jpg

A napfényes Kaliforniából üzent az Ignite frontembere a hazai rajongóknak – alig több mint egy hónap múlva érkeznek a Rockmaraton Fesztiválra. Július 8-án startol a dunaújvárosi Szalki-szigeten a 2016-os Rockmaraton Fesztivál, ahol idén 10 napon keresztül 30 külföldi és több mint 100 hazai zenekar koncertje mellett minden adott, ami egy igazi nyaraláshoz kell. Zoli üzenete és további infók a hajtás után! 

A nemzetközi felhozatal (Megadeth, Bad Religion stb.) fellépői közül az Ignite frontembere egy videóüzenetben üzente meg a magyar közönségnek, hogy ők is készülnek már a koncertre – július 14-én a Dog Eat Dog és a Madball társaságában játszanak, aznap szép számmal hazai HC csapatok is fellépnek. A maratoni hosszúságú fesztiválra a 10 napos bérletek mellett lehetőség van 6 napos illetve hétvégi belépőket is váltani. A mostani árakon 6900 Ft-ért lehet részt venni egy napra – ennyiért például láthatjuk a Megadeth – Amon Amarth – Airbourne vagy a Dog Eat Dog – Madball – Ignite hármasát.

Korábbi híreinket a Rockmaratonnal kapcsolatban itt olvashatod


fesztivál dunaújváros videóüzenet ignite rockmaraton téglás zoli



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása