2016.06.16. 11:19 – Gnosis

Chino Moreno négyszáz láb mélyen ad koncertet egy vulkán belsejében

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

itv-helicopter-1030x773.jpg

Három éve elég menő volt, amikor a Metallica az Antarktiszon mutatta be a fákkot a világnak, és adott ott vérfagyasztó koncertet, na meg az sem volt piskóta, amikor a norvég Shining egy hegy tetején szórakoztatta a közönségét. Tavaly a Secret Solstice fesztivál a hipszterek bajszát húzogatta azzal, hogy a normál fesztiválprogramok mellett egy gleccser belsejében tartottak is előadást, idén pedig emelték a tétet: 122 méter mélyen a földfelszín alatt, egy vulkán belsejében is lesz koncert.

Ami most biztos, hogy az egyik előadó Chino Moreno (Deftones énekese) lesz és egy akusztikus szettel készül rá, amit összesen húsz, azaz húsz szerencsés flótás hallgathat meg ott a helyszínen. Hogy miért Morenóra és miért nem valamelyik black metal hordára gondoltak inkább a szervezők, enyhén szólva is érdekes, mindenesetre így is elég császár ez az egész.

A Thrihnukagigur vulkán amúgy teljesen biztonságos a szakemberek szerint, legalábbis elég megnyugtatóan hangzik az, hogy utoljára 4000 éve volt lávakitörés. A fesztivál mától kezdve három napon át tart.

thrihnukagigur-graphic.jpg

Képek forrása


vulkán deftones izland chino moreno



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása