2016.06.18. 10:29 – Lángoló

Wellhellóval nyit ma este a Plázs Siófokon

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

plazs_1.jpg

Ma este, Wellhello-koncerttel nyit Siófokon a Plázs. A helyszín ugyanaz, ami az elmúlt két évtizedben a Beach House-nak, a Coke Clubnak vagy a Beach Clubnak adott otthont, a külalak viszont teljesen megváltozott. Maradt a hely védjegyének számító, itthon legnagyobb, egybefüggő homokos part, de minden más átalakult. Túl azon, hogy a vízen mintegy 520 m2-es óriásstég várja a közönséget, a napozórész tengerparti hangulatot idéző borítást kap. A Plázs medencéjét egy 500 m2-es terasz öleli majd körül és a szintén megújult főépület mellett napernyők, napozóágyak sorakoznak. A korábban raktárként, öltözőként, technikai helyiségként funkcionáló helyiségeket felújították, átalakították, és most egységes, színes “tengerparti házikókként”, büféként funkcionálnak. Szintén a tengerparti hangulatot erősíti egy vadonatúj építmény, egy 6 méter magas, úgynevezett “Baywatch torony”, melynek 2,5 méter magason lévő kis színpadáról akár fitnesz edzéseket is lehet tartani a homokos part közönségének. Szintén itt lesz a nagyszínpad is, ami irányított hangrendszerrel működik, illetve két kivetítőt is raktak hozzá.  A koncertek után pedig a “kis plázs” Music Teraszán lesz a levezető buli.

És hogy milyen koncertek lesznek? Július 2-án Ülni. Örülni. Megőrülni. című negyedik nagylemezével Siófokra érkezik a Halott Pénz. Ingyenes koncertek lesznek a július 8. és 10. közötti hétvégén: pénteken Kasza Tibi, szombaton pedig Korda György és Balázs Klári lép színpadra, de lesz Dj Dominique is. Bár a júliusi fellépők listája még közel sem teljes, azt biztosra vehetjük, hogy a hónapot a Brains zárja július 30-án. Az augusztus a retro és a kerek évfordulók jegyében fog telni a Balaton fővárosában: a Hooligans 20 éves, lesz balatoni Retro Láz, TNT és Demjén Ferenc nagykoncert is

Nappal koncert nem lesz, de mozogni azt lehet. Épül például egy 200 m2-es Street Workout pálya, amely a saját testsúlyos edzéseket teszi lehetővé a szabadban. Aki vízre akar szállni, az a Kiteline jóvoltából állva evezős SUP szörföt kölcsönözhet, de lesz jóga, kangoo, vízi aerobic, TRX, streetball, lábtenisz, röplabda vagy akár zumba. Július 8-án és 16-án strandröplabda verseny lesz, július 30-án a Plázs ad helyszínt a FitBalance Mr és Miss Beach Body nemzetközi testépítő versenynek. Augusztus 5. és augusztus 7. között lesz a Scitec Muscle Beach, augusztusban pedig, pontosan 12-13-14-én pedig beindul a Magyar Breaktánc Szövetség jóvoltából, a Break Dance Fesztivál.

A nyári szórakozás lehetősége mellett jótékonysági akciót is hirdet a Plázs. 2012-ben két fotóművészt kértek fel, hogy - egymástól függetlenül – mutassák be a szezon előtti Siófokot. Az alkotások a budapesti Symbol Art Galériában lettek kiállítva, és most a galéria tulajdonosa, Barna Sándor jótékonysági célra ajánlja fel. A 27 fotóból álló sorozat a nyitónaptól a Plázsra kerül, és az augusztus végi Demjén koncert után, egy árverés keretében kerül kalapács alá. A bevételt a Plázs üzemeltetői a siófoki kórház gyermekosztályának ajánlják fel.


hír siófok plázs



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása