2016.06.24. 14:17 – Lángoló

Átadták a Petőfi Rádió szakmai díjait

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

petofidijszakmai.jpg

Június 28-án első alkalommal adják át a soproni Telekom VOLT Fesztivál nyitónapján a Petőfi Zenei Díjakat. A gála előzeteseként a Petőfi Rádió vezetői pénteken délelőtt szakmai díjakat adtak át Budapesten az Akvárium Klubban, a nyertesek pedig:

  • Az év hangmérnöke:  Monkeyneck – Day and Night című felvételéért maga az előadó, Rochlitz Tamás.
  • Az év producere: Kovács Krisztián let a Fish! – Ne is figyelj rám! (necc remix) című számért.
  • Az év borítója díjat Hujber Áron és Benkő Bálint, a Halott Pénz: Ülni. Örülni. Megőrülni. című kiadványának tervezője vehette át.
  • Az év menedzserének Rusz Andrást, a The Biebers vezetőjét választották.
  • Az év hangszerelése díjat Varga Norbert és Lukács Levente vette át, a Brains: Balance című szerzemény hangszerelési munkáiért.

A nagyközönség számára rendezett díjátadó kedden este lesz, a Volt fesztivál nulladik napján Sorponban. A műsorban egy rakás, a Petőfi rádióból ismert zenekar fellép majd. A gála sztárvendége lesz a belga Lost Frequencies és a brit Ella Eyre, aki a show végén egyórás koncertet ad. A Petőfi Zenei Díj gálát kedd este fél 9-től a Duna World, a Petőfi Rádió a Petőfi TV és a petőfilive.hu élőben közvetíti. A show után Ákos és a Wilkinson ad koncertet. Az eseményre napijegyek még országszerte kaphatók.

Fotó: MTI/Máthé Zoltán

A posztot a Cseh Tamás Program és az NKA támogatta:

cstp_logo.jpg


hír petőfi zenei díj



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása