2016.07.01. 11:02 – edicsek

Maidenesek, slayeresek, prodigysek! Időben induljatok a Voltra és hozzatok személyit!

Volt 2016

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

voltugrik.jpg

Új beléptetési rendszert vezettek be a Volt fesztiválon, ami a nulladik nap során nem szerepelt valami fényesen és sokan több órát vártak a bejutásra. A szervezők mindenkitől elnézést kértek és megerősítették a rendszert, de így is le lehet maradni a koncertről annak, aki nem elég körültekintő. (Fotó: Volt Facebook)

Idén a jegy beváltásakor beszkennelik a személyi igazolványt vagy útlevelet, a karszalagot pedig egy egyedi QR-kóddal hozzárendelik viselője igazolványához. Ezek után mindegy egyes belépésnél leolvassák és megnézik valóban a megfelelő kézen van-e a karszalag. Az új check-in rendszer célja, hogy biztonságosabb legyen a fesztivál és így is kiszűrjék azokat, akik mondjuk nemzetközi körözési listán szerepelnek.

Szerdán és csütörtökön a beengedés már gördülékenyen ment, nagy sorok sehol sem alakultak ki, de még így is megvan az esélye, hogy jeggyel a kézben is csak tisztes távolságból lehessen hallani, ahogyan Tom Araya beleüvölti a VIP-ban ücsörgők képébe, hogy God Hates Us All. Ez akkor fordulhat elő, ha nincs a jegy tulajdonosánál személyi vagy útlevél. Anélkül ugyanis nincs bejutás, nem működik az, hogy egyvalaki vesz át két-három karszalagot vagy igazolják a másikat. Vagyis a biztos koncertélmény legfontosabb záloga a jegy után a személyi igazolvány.

A másik pedig az, hogy érdemes időben elindulni. Sopronból azért, mert gyakorlatilag lehetetlen taxit fogni, messzebbről meg azért, mert tele van a Sopronba vezető út 40-es táblákkal díszített útfelújításokkal.


fesztivál hír volt



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása