2016.07.02. 11:37 – herma

Ha kell, ketten is megcsinálják - Skye és Ross a Morcheebából új dallal jelentkezik

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

skye_ross.jpg

A Morcheeba kétharmada, Skye Edwards énekesnő és a multiinstrumentalista Godfrey tesó, Ross ezúttal kettesben próbálkoznak, júliusban élőben nálunk, ősz elején pedig már egy nagylemez is kijön. Részletek a hajtás után, na meg egy új dal is.

Kezdjük a végén, szeptember másodikán érkezik az album, a meglehetősen pőre SKYE | ROSS címen, és trip-hop, blues, illetve downtempo soul a beígért stílusok. Ismerve az eddigi munkásságukat, ebben semmi meglepő nincs. Valóban, a közzétett új dal gond nélkül Morcheeba nóta is lehetne, de hallgassátok csak, aztán ítéljetek magatok:

Koncertet ígértem még, a Művészetek völgye utolsó napján, július 31-én a Panoráma Színpadon lép fel a duó, minthogy újító szándékkal idén népszerűbb külföldi előadókat is meghívtak a fesztivál könnyűzenei nagyszínpadára.


morcheeba skye



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása