2016.07.15. 09:07 – Hirdetés

Fieszta. Ünnep. Örömzenélés. Együttlét.

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

tribali.jpg

Az ősenergiát és vele együtt az aranykort ezen az estén három kiváló produkció hozza el nekünk: a világhírű máltai Tribali, valamint a nagyszerű honi Ethnofil együttes és a Virág Judit & Attraktív Kollektíva.

Fieszta. Ünnep. Örömzenélés. Együttlét. A máltai Tribali zenekar igazi nagymestere a crossover műfajnak, amelybe megannyi stílust a rock-tól a folklóron át a pszichedélikus mediatatív zenéig belepakol, hogy célját, a rendkívüli szellemi utazást, békét és katarzist elérje.

A számos európai turnéján megannyi rajongót és követőt magának szerzett zenekar jótékonysági közösségi tevékenységéről is híres, doboktatási tanfolyamain gyerekek százai élik át a szabadság és a kreativitás csodálatos élményét.

Ezen az estén különleges multimédia műsorral lének fel és utaztatnak az égbe a máltai Tribali kiváló zenészei.

***

Az Ethnofil koncertjein sajátos univerzumába repít, ahol műfaji korlátok már rég nem léteznek és a zene általános érvényű szeretete uralkodik egy sokszínű, de mégis egységes világban.

Az Ethnofil egy zeneszerető baráti kör műfaji korlátok felett szabadon repkedő kísérletezése. Meghatározó népzenei gyökerek, improvizáció és elektronika tarkította eklektikus kavalkád. A 2012-es A38 Talentométer győztese két éve adta ki második nagylemezét, a Kókuszmúzeumot, melyen többek között Parti Nagy Lajos is közreműködik. A zenekar koncertjein elképesztő hangsúlyt kap a vizualitás, amely élő vetítés (Aether) formájában nélkülözhetetlen elemévé vált az Ethnofil által teremtett egyébként is egyedi atmoszférának.


folk hír ethnofil tribali



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása