2016.08.03. 13:35 – Hirdetés

Jasmine Thompson első fesztiválkoncertjét játssza a SZIN fesztiválon

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

jasmine-thompson-press-photo-7-credit-dante-marshall1.jpg

Talán nem túlzás azt mondani, hogy idén a SZIN viszi el a legtöbb stílusból merítő fesztivál képzeletbeli címét. Augusztus 24 és 28 között Szegeden, bármilyen zenét szeretsz is, garantáltan találhatsz magadnak olyan fellépőt a fesztiválon, aki neked szól, a nosztalgiafaktort erősítő dancefloortól kezdve a jelenlegi alterock élvonalon át a keménykötésű metálzenekarokig. Most a fesztivál egyik húzónevét, a nem egészen 16 éves Jasmine Thompsont mutatjuk be nektek, aki épp a SZINen adja majd élete első fesztiválkoncertjét.

Jasmine Thompson, angol énekesnő és dalszerző, a tavalyi év egyik legnagyobb felfedezettje, egyben kitűnő példa a hagyományostól eltérő karrierépítésre. Jasmine 2010-ben adta ki első feldolgozás dalait. Első videójában Bruno Mars Grenade című dalát dolgozta át saját zongorakíséretével.

Bár első lemeze már 2013-ban megjelent Bundle of Tantrums címmel, széles körben is ismertté, akkor vált, miután a német producer, Robin Schulz „Sun Goes Down” című dalában közreműködött két évvel ezelőtt. Ez a dal top 10-es helyezést ért el többek között Ausztráliában, Ausztriában, Németországban és Svájcban. Ugyanebben az évben Another Bundle of Tantrums című második albuma is megjelent.

Lemezein más előadók dalainak átdolgozása mellett eredeti szerzemények is szerepelnek, a tavaly megjelent Adore EP már ezt az irányt erősíti. 2016-ra YouTube csatornája, már több mint 2 millió feliratkozót számlál, dalait, mint a szintén nemzetközi sikert elért Ain’t Nobody című Chaka Khan-feldolgozás, amelyet a második legnagyobb brit szupermarketlánc, Sainsbury's is felhasznált egy reklámjában, az Adore, az Unfinished Symphaty, több mint 300 milliószor tekintették meg.

Augusztus 27-én, a fesztivál szombati napján Jasmine életében először áll egy fesztivál színpadára, és mivel fellépései egyelőre nem túl gyakoriak - legközelebb decemberben lesz élőben látható egy négyállomásos németországi turnén.

További információk a fesztivál honlapján és a Facebookon!


ajánló programajánló fesztivál szin szegedi ifjúsági napok jasmine thompson



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása