2016.10.13. 17:00 – Lángoló

Emberek, asszonyok, Tafi kutya, döglött hal, Tisza, miegymás - Itt az Angertea új klipje

Lángoló Premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

angertea.jpg

Az Angertea zenekar elkészült a márciusban kiadott Snakes in Blossom lemezének második hivatalos klipjével. Mihály Gergely frontember mondja:

A videót a Tisza című dalhoz csináltuk, és érdekessége, hogy csupa szentesi kötődésű ember (és asszony) szerepel benne. Az egyik főszereplő Kárász Zénó művész úr, akit egy koncertünkön ismertünk meg, ahol kiderült róla, hogy hatalmas Angertea-rajongó. A másik főhős Hajdú Balázs országosan ismert humorista, aki nagyon jó barátunk, és volt iskolatársunk. Pluszban pedig vannak itt szép lányok, szétcsúszott zenekartagok, Tafi Kutya, Kárász úr (a döglött hal), meg egy kis abszurd horrorkabaré a tiszai-alföldi életről, ami szabad értelmezésű, de nekünk nagyjából a jó és rossz kapcsolatát körvonalazza. A halat nem bántottuk, nem vagyunk szadisták, már döglötten vettük, sőt kárpótlásként egy horgász havertól kértünk egy élő kárászt, amit jól visszaengedtünk a szentesi Tiszába.

A zenekar tavasszal szépen körbeturnézta az országot, most ősszel pedig kicsit pihen. Az egyetlen ez évre meghirdetett koncertjük október 22-én lesz a Hódstock Fesztiválon olyan zenekarok társaságában, mint az Ördög, és az Omega Diatribe.




premier rock metál hír angertea



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása