2016.10.18. 14:13 – Nihil_AK

Újra színpadra áll Phil Collins

Az is kiderült, ki fog dobolni a koncerteken

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

rs-245204-phil-collins-memoir_jpg.jpg

Phil Collins a napokban jelentette be beszédes, Not Dead Yet című turnéját, amely valójában egy kilenc fellépésből álló sorozat Londonban, Kölnben és Párizsban. Persze az öreg Phil üzletembernek sem utolsó, hiszen hasonló című önéletrajza holnaptól vásárolható meg az Amazon internetes áruházában, a koncertekre pedig péntektől válthatók jegyek. A kérdés persze, ami mindenki izgat, hogy vajon Collins dobolni is fog-e majd, hiszen pár éve pontosan azért vonult vissza, mert gerincbetegsége miatt már nem tudott a korábbi színvonalon játszani, egész pontosan az utolsó időkben a dobverőket is alig tudta tartani. A választ a hajtás után tudhatjátok meg, hiszen ez egy igazán kézenfekvő módszer a kattintások számának növelésére.

A Royal Albert Hallban tartott sajtótájékoztatón Collins tehát a következőt válaszolta a kérdésre:

"Nem hiszem, hogy valaha is fogok úgy dobolni, ahogy korábban. Valami történt a Genesis újjáalakuló turnéján. Minden koncert végén dobpárbajoztunk Chester Thompsonnal, és az egyik este után nem ment már ugyanúgy. Megpróbáltam mindent, nagyobb dobverőket, és így tovább, de a helyzet nem változott. Rejtély, ami történt. Most 65 éves vagyok, öt éves korom óta doboltam, nyilván szeretném, hogy legyen esélyem újra játszani, de nem sírom össze emiatt a párnámat éjjelente."

Bár Collins kézügyessége a hírek szerint javult az elmúlt években, nem csak ez nehezíti meg a dolgát, ugyanis tavaly egy gerincműtéten esett át, amely nem használt a csípőjének, így jelenleg az egyik lábát nem érzi, és bottal jár, de bízik a javulásban. A koncerteken ezért 15 éves fia, Nicholas fog dobolni helyette, aki a büszke apa elmondása szerint elég tökös már a színpadra lépéshez, és rajta kívül John Bonham, valamint Chad Smith a kedvenc dobosai. Nos, láttunk már ilyet nem egy alkalommal, Jason Bonhamtől Zyon Cavalerán át Nagy Hunor Attiláig, vagy bőgős fronton Wolfgang Van Halenig, szóval nem kizárt, hogy működhet. A magunk részéről egy olyan dallal kívánunk jó egészséget a jövő nyári koncertekhez, amelyből világosan hallani, mennyit veszített a dobostársadalom Collins betegségével.


pop rock koncert hír betegség visszatérés phil collins családi vállalkozás



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása