2016.10.21. 09:08 – Gnosis

Meghallgatható az új Korn-lemez

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

korn.jpg

Na tessék, a Korn nem szarozott sokat, kirakta a teljes új albumukat a youtube csatornára. A The Serenity of Suffering az együttes második albuma a gitáros Brian 'Head’ Welch visszatérése óta. Head 2005-ben a zenekarozás helyett Istent választotta és összeférhetetlenségre hivatkozva otthagyta az együttest, majd 2013-ban tért vissza a bandába. Az előző, The Paradigm Shift című lemezüket már újra a teljes csapat készítette, de a mostani albumra ért igazán össze a formáció. Welch így nyilatkozott az albumról:

„Azt hiszem, most sikerült újra megfognunk az eredeti Korn hangzást és életérzést, és azt az intenzitást, amivel a Korn mindig is égett. Ez az egyik legpörgősebb és energikusabb Korn lemez, amit eddig kiadtunk.”


hír numetal korn



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása