2016.11.07. 11:40 – Lángoló

Ismét Harmadik Ember Fesztivál Budapest belvárosában

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

panoramicbarrier.jpg

Negyedszerre rendezik meg a Harmadik Ember Fesztivált november 18-án és 19- én a Fészek Kulturális Központ (FKK) falai között. Budapesten az Astoriához közel, a Kossuth Lajos utcában, a Puskin mozi mellett található a hely. A HEF (Harmadik Ember Fesztivál) alapprogramja, hogy különböző haladó szemléletű művészeti irányzatoknak terepet, azaz fórumot biztosítson, ezek közül is leginkább az experimental, doom, zajzene, industrial, drone, ambient, stoner, psychedelic és hasonló neounderground műfajoknak. Az esemény egy autonóm-összművészeti fórum és találkozó, amelyen többek között felolvasások, kiállítások, performanszok, vetítések, és multimédiás híradások lesznek láthatóak és hallhatóak a számos zenei formáció mellett.

November 18-ai műsor:
A fellépők: Syporcha Wandal (performance, kormanifesztum - felolvasás) , Gulisio Timea (felolvasás, kiállítás) Balázs Zsolt (vetítés, kiállítás), Gimesi András Gime (filmvetítés, multimédiás előadás: Audio Vision),

Koncertek a nagyteremben: Aires Altos (akusztikpop, darkpop), Pulpo (drone, experimental - ambient), Hans (improvizatív noise band, analóg technikák bevetéseivel).

Kistermi fellépők: Jackie Triste és Ignor Petre (analog experimental, különleges hang és vizuális szimbiózis), Lombik (noise, rákosmenti - ambient), Mechanical Corpse (drone, darkambient), Lee Kajko (ambient, sludge, experimental), Nanotopia (a nagyszerű David Karla ambient-psychedelikus formációja).
November 19-ei műsor:

Band In The Pit (stoner - psychedelik), Erkölcsi Mozsdó (doompunk, noisepunk, hajmeresztően fiatal és nyers keménységű alakulat), Royal Hungarian NoiseMakers (Pongrácz Kálmán a nagyszerű Havizaj szülőatyjának bitumen keménységű noise-experimental alakulata), Slow Slow Loris (egy mágikus zenét játszó Berlini duó, az ég és a föld őrzői, harcukat tenyerükkel elfedett szemekkel teszik, igen mély és impulzív előadásuk csontig hatoló élmény), Arrythmia (szerbiai indusztriális zenész, a legmodernebb hangzások és techno légkalapács ütések bevetésével), Panoramic Barrier (Kraak , a hazai indusztriális zene egyik megkerülhetetlen muzsikusa és szervezője [LivingTotem, Ipari Szakadárok, Industrial Fussion], jó barátjával Sír Wierdo-val közösen lépnek most fel).

További részletek: https://www.facebook.com/events/1737836213111520/

 

 


hír harmadik ember fesztivál



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása