2016.11.24. 08:33 – Hirdetés

Tizedik születésnapját ünnepli a Belmondo holnap az Akvárium Klubban

Nyerj páros belépőt a bulira!

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

belmondo.jpg

A Belmondo tavaly év végén jelentette meg legutóbbi, Kalapot le! című lemezét. Az album nagy siker lett, amit mi sem reprezentál jobban, minthogy a legjobb Pop-rock album kategóriában Fonogram-díj jelölést is kapott. Czutor Zoliék a lemez megjelenése után sem tétlenkedtek sokáig: tavaszi turnéjuk mellett, újabb klipes dalt hoztak ki, a korábbi alkotásaikhoz képest radikálisabb, angol nyelvű The Ultimate Leadert. A mozgalmas 2016-os év azonban nem csak a fenti történések miatt különleges, ugyanis a Belmondo idén ünnepli fennállásának tizedik évfordulóját. A születésnapi koncertre most egy páros belépőt is nyerhettek! További információk és játék a hajtás után!

A Belmondót Czutor Zoltán alapította 2005 végén, korábbi együttese, a Nyers feloszlása után. A zenekar hét nagylemezt készített az elmúlt tíz évben, jelölték többek között VIVA Comet- és Fonogram-díjra, az olyan dalaik pedig, mint a Lesz, volt, van, vagy a Mikor megjelenésük óta a magyar rádiók és a közönség állandó, összetéveszthetetlen kedvencei.

A Belmondo természetesen ünnepi koncerttel koronázza majd meg a jubileumot. A születésnapi koncert 2016. november 25-én, azaz holnap este lesz az Akvárium Klub KisHall-jában. A jeles eseményen a zenekarban feltűnt valamennyi zenész mellett, számos vendégelőadó is tiszteletét teszi majd. Akik biztosan ott lesznek: Papp Szabi (Supernem), Szekeres András (Junkies), Eckü (Hősök), Fourtissimo, valamint a zenekar korábbi tagjai: Reggel Ferke - dob, Fekete Jammal János - beatbox, Shackle - beatbox, Temesi Berci - basszusgitár, Domján Gabika – basszusgitár, Koltay Kurszán - zongora, Pulius Tamás - billentyű, vokál

A tízéves buli kapcsán most egy last minute játékot is hirdetünk. Válaszolj három egyszerű kérdésre a zenekarral kapcsolatban, és már mehetsz is a koncertre, sőt, egy barátodat is magaddal viheted! Ez a három kérdés pedig a következő:

1. Mi volt a zenekar első lemezének címe?

         a. Él ilyen Alien  

         b. Hotel Menthol

         c. Belmondo

2. Milyen lányokról énekelt a Belmondo speciális nőnapi maxiján? 

         a. Fényre csúnyuló 

         b. Emelt díjas

         c. Fiatal 

3. Melyik dallal került be a 2014-es Eurovíziós Dalfesztivál elődöntőjébe a zenekar?

         a. Miért ne higgyem?

         b. Szívjuk el!

         c. Szájalok 

A megfejtéseket szokás szerint a jatek@langologitarok.hu e-mail címen várjuk, ezúttal Lángoló - Belmondo- játék megjelölésű levélben, november 25-én, pénteken reggel 9 óráig. Aznap délelőtt sorsolunk, a nyerteseket közvetlenül utána e-mailben értesítjük. Nem sértődünk meg, ha megosztjátok a koncerthez kapcsolódó Facebook-eseményt, vagy ezt a cikket az idővonalatokon. 

További információk a koncert Facebook-oldalán! 


hirdetés születésnap pop programajánló rock koncert nyereményjáték akvárium jubileum belmondo



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása