2016.11.27. 14:00 – Lángoló

Koncertvideóval jelentkezik a BeatKOHO

Lángoló Premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

beatkoho_park_foto.jpg

Új klippel és dallal jelentkezik a dunaújvárosi BeatKOHO. Augusztus végén megjelent klipjükhöz (KZDDK) írt néhány karakterben említést tettek róla, hogy a csapat a Halott Pénz szeptember 2-i Budapest Park-os koncertje előtt melegíti be a közönséget. Ez így is történt, és ha már előre borítékolható volt az emelkedett hangulat, a csapat úgy gondolta, itt a remek alkalom egy koncertklip anyagának felvételéhez. A Folyton című dal a Budapest Parkban debütált, ott hangzott el először koncerten, és a visszajelzések alapján a közönségnek tetszett. A videóanyagért - a felvételektől egészen az utolsó simításokig - Szentkuti Tamás és Végh Zoltán felel, a hanganyag megszólalása pedig ismét Nóniusz Gábor munkája.

A Folyton arról szól, hogy időnként ki kell lépnünk a monoton hétköznapok, a  berögződött sémák uralta életünkből, elhagyni a komfortzónát, és arról, hogy merjünk belefogni új, számunkra eddig ismeretlen dolgokba

- foglalja össze a dal üzenetét a zenekar.

A BeatKOHO legközelebb december 2-án, Gyöngyösön áll színpadra, hogy ismét a Halott Pénz zenekar előtt melegítse a közönséget.

A poszt megjelenését a Nemzeti Kulturális alap és a Cseh Tamás Program támogatta:

cstp_logo.jpg


premier pop hiphop hír beatkoho



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása