2016.12.28. 18:45 – dankógábor

2016 nagy vesztesége: feloszlott az Avichi

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Minden Avicsi-rajongó szomorú lehet idén. Egyrészt, mert Avicii nem ad több koncertet, másrészt mert az Avichi is feloszlott. Előbbinek több fellépésén is voltam, utóbbiról nem is tudtam, hogy létezik, most bukkant elém netezgetés közben. Kacagtam is picit a nevén, csak úgy, magamban, majd miután belehallgattam és rövid kutakodás után rájöttem, hogy már nem létezik, elszomorodtam, hogy inkább az ő koncertjeire kellett volna mennem annyiszor, mint a svéd house-istenére. Bár akkor valószínűleg szobám magányában kushadtam volna tíz évig, az Avichi ugyanis valószínűleg annyiszor állt színpadon, mint a Burzum.

Pedig ilyen klassz black metal csörömpölést tolt az Avichi (a Subterra még írt is róla):

Az Avichi Andrew Markuszewski, vagy népszerűbb nevén Aamonael egyszemélyes projektje volt, aki olyan zenekarokban gitározott tevékenyen, mint a drogba fulladt amerikai black metal reménység, a Nachtmystium vagy most a Lord Mantis, ami még mindig létezik és blackes sludge metalt játszik, nem is rosszul. Na de visszatérve az Avichire. A projektnek három nagylemeze jelent meg, és mind ilyen monoton, de azért dallamos black metal. Néha még olyan szomorkásan szépnek is lehetne mondani. Szóval most, hogy már nincs a zenekar, hallgassátok. Azt amúgy nem tudom, hogy azért oszlott-e fel, mert Avicii sem lép fel többé, de elég vicces lenne.

Ez a második lemez:

Ez meg az első:

:(


metál hír black avichi



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása