2016.12.28. 13:36 – Hirdetés

Random Trip to 2017 - Egész estés luxus

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

randomtrip04_somaymark.jpg

Két koncert, hogy mindenkinek jó legyen: azoknak, akik esetleg éjfél előtt ágyba bújnának, de előtte még gyorsan mulatnának egyet. Azoknak, akik egy hajón koccintanának. És nem utolsósorban azoknak, akik nem szeretnek rohangálni, viszont különleges környezetben költenének el egy igazán nagyvonalú szilveszteri vacsorát, és az egész estét a Random Trip zenei forgatagában és koncertenként változó vendégművészeivel töltenék. Random Trip to 2017 – Budapest leglazább élőzenés klubestjének szilveszteri különkiadása, teljesen testre szabható formában, az A38 Hajón. (Fotó: Somay Márk)

A Random Trip egy műfaji határokon (pop, rock, jazz, hiphop, blues, elektro stb.) átívelő improvizációs koncertsorozat, amelyben a hazai könnyűzene huszon-harmincéves generációjának legnagyobb nevei fordulnak meg minden kedden a budapesti A38 Hajón. Az immár ötéves, heti rendszerességgel megtartott klubest ma már kinőtte saját kereteit: fesztiválokon és a legjobb klubokban is szívesen látott vendég, a fellépők sorát pedig rendszeresen színesítik nemzetközi sztár-muzsikusok. A koncertsorozat vezéregyénisége Delov Jávor, a Turbo dobosa, valamint DJ Q-Cee, a Vinyl Warriorz lemezlovasa, akik körül minden alkalommal változó társaság zenél.

Random Trip to 2017 - I. felvonás, 20-22 óráig

vendégek: Wolfie (Punnany Massif), Barabás Lőrinc, Herbert Shaw (Soul Surge), Koszi Janka

december 31., szombat 20-22h. A vacsora 18 órakor kezdődik.

Belépő elővételben: 3500 Ft, vacsorával: 14 000 Ft. A Bemelegítő bulira megváltott jegyek 22 óráig érvényesek, a következő koncertre nem lehet bemenni velük!

Jegyvásárlás

Azoknak, akik otthon koccintanának, de előtte még mulatnának egyet. Azoknak, akik nem akarnak lemaradni Áder János ünnepi beszédéről. Azoknak, akik éjfél előtt ágyba bújnának. Azoknak, akik másnap a munka frontján állnak helyt. Azoknak, akik a Random Trippel indítanák a szilveszteri bulit.

A vacsora (18 órától az étteremben) | Üdvözlőital: gyöngyöző bor, kecskesajt bonbonnal | Hideg előétel: Tanyasi malacpástétom lilahagymalekvárral és kaláccsal + Bodri Szekszárdi Siller | Főétel: Sertés szűz 'Copf' cheddarsajtos burgonyatortával és kakukkfüves pecsenyével + Vida Szekszárdi Merlot | Desszert: Fehércsokoládés-áfonyás pitetorta mandulás angolkrémmel  + Baron Sauvignon Blanc

---

Random Trip to 2017 - II. felvonás, 23-05 óráig

vendégek: INGRID ARTHUR (The Weather Girls, US), Fábián Juli, Herbert Shaw (Soul Surge), Koszi Janka, MC Zeek

december 31., szombat 23-05h. A vacsora 21 órakor kezdődik, az afterparty 2 órakor.

Belépő, elővételben: 4500 Ft, vacsorával: 15 500 Ft.

Jegyvásárlás

Azoknak, akik egy jó koncerten ünnepelnék az éjfélt. Akik jönnek valahonnan, vagy itt mulatnának sokáig. Azoknak, akik a Random Trippel hajóznának át az új évbe.

A vacsora (18 órától az étteremben) | Üdvözlőital: gyöngyöző bor, kecskesajt bonbonnal | Hideg előétel: Tanyasi malacpástétom lilahagymalekvárral és kaláccsal + Bodri Szekszárdi Siller | Főétel: Sertés szűz 'Copf' cheddarsajtos burgonyatortával és kakukkfüves pecsenyével + Vida Szekszárdi Merlot | Desszert: Fehércsokoládés-áfonyás pitetorta mandulás angolkrémmel  + Baron Sauvignon Blanc

---

Random Trip to 2017 - Egész estés luxus

Két koncertre a Koncertteremben és egy nagyszerű vacsorára az A38 Hajó dunai panorámás Kiállítótermében

december 31., szombat 20-05h

Belépő, kizárólag elővételben: 24 900 Ft.

Jegyvásárlás

Azoknak, akik nem a várost járják egész éjjel. Azoknak, akik szeretnek látványos környezetben nagyvonalú vacsorát elkölteni. Akik szeretik a maga teljességében kiélvezni a dolgokat. Két Random Trip koncert a koncertteremben, a koncertek között komoly gasztronómiai élmények az A38 Hajó varázslatos fekvésű, dunai panorámás kiállítótermében, exkluzív és elegáns lounge-szettel.

A vacsora (20 órától éjfélig bármikor elfogyasztható az A38 Kiállítótermében) Üdvözlőital: gyöngyöző bor, kecskesajt bonbonnal | Hideg előétel: Fokhagymás kacsamáj "Legyező" kalácson, lilahagyma lekvárral + Thummerer Chardonnay | Leves: Fácán erőleves, füstölt fürjtojással | Meleg előétel: Grillezett báránygerinc mustáros lencsével töltött derelyével + Bodri Szekszárdi Siller | Főétel: Sertésszűz "Copf" cheddarsajtos burgonyatortával és kakukkfüves pecsenyével + Janus Cabernet Franc | Desszert: Fehércsokoládés-áfonyás pitetorta mandulás angolkrémmel + Vida Merlot | Éjfélkor: korhely leves, lencsesaláta, mangalicasonka + Baron Sauvignon Blanc

Budapest legmenőbb élőzenés klubestje az A38 Hajón – szilveszterkor is!

RANDOM TRIP TO 2017

december 31. (szombat)

20:00 (I. felvonás) / 23:00 (II. felvonás)

A38 Hajó Koncertterem & Kiállítótér – Petőfi híd, budai hídfő

Jegyár: 3500 Ft / 4500 Ft / 5500 Ft / 6500 Ft / 14000 Ft / 15500 Ft / 24900 Ft
Jegyek elővételben vásárolhatók az A38 Hajó honlapján, illetve személyesen az A38 Hajón a vacsorás jegyekkel együtt, korlátozott számban.


hír szilveszter random trip



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása