2017.01.06. 13:08 – Hirdetés

Póka-Tátrai Regeneráció, valamint évindító arconpörgés a Barba Negrában

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

poka-tatrai_regeneracio_zartosztaly.png

Nem túlzunk, ha azt mondjuk, hogy a Barba Negra Music Club már az év első hétvégéjén rendesen odacsap. Egy gigantikus méretű hólapáttal pakolja be a zúzós rock koncerteket a klubba – péntek este nem kisebb legendák, mint Póka Egon és Tátrai Tibor hívnak minket egy fiatalító blues-rock utazásra, hogy aztán másnap a Rockstar Meetingen felvonuló zenészek a falakat kirúgva, óriási bulival indítsák az évet. Hogy kik lesznek ott? A folytatásból kiderül. 

A tavaly alakult Póka-Tátrai formáció, a ReGeneráció már az első koncertjein óriási sikert aratott. A Baricz GergővelTornóczky Ferivel és Szakadáti Mátyással kiegészült legendás páros valami egészen zseniális, új útra lépett, és ahogy azt a Barba Negra Trackben adott koncertjükön is megmutatták, a régi, nagy rock-klasszikusok még mindig elemi erővel hatnak a közönségre, különösen, ha ilyen kiváló zenészek tolmácsolásában hallhatjuk őket. Aki ott volt látta, érezte, magába szívta a rock and roll minden akkordját, minden ütemét, és azt a különleges atmoszférát, amelyet Tibuszék zeneszeretete árasztott. Cream, Hendrix, Zeppelin – csak hogy párat említsünk a legnagyobbak közül a repertoárból. Ilyen főzenekar mellett elvárható, hogy a bemelegítő csapat se álljon ipari tanulókból - Tátraiék előtt a Zártosztály hozza hangulatba a közönséget, melyben az Edda egyik legjobb felállásának három hangszerese, Csillag Endre gitáros, Mirkovics Gábor basszusgitáros, és Donászy Tibor dobos egyesítette erőit, kiegészülve az Irigy Hónaljmirigyből ismert Sipos Péter énekessel, valamint Lázár Zsigmond billentyűssel. A zenekar saját definíciója szerint akut mániákus rock n' rollt játszik, ami eleve biztatóan hangzik, és valószínűleg ezektől a sokat látott veteránoktól sem várhatunk lagymatag előadást. Ma este tehát irány a Barba Negra, ha teljes hangerővel szóló rockra vágysz! 

Facebook-esemény: https://www.facebook.com/events/1111920175566108/

Hogy milyen egy hamisítatlan rocker évkezdő buli, amikor a szakma fenegyerekei mind egy helyre sereglenek, hogy együtt ünnepeljenek? Te is megtudod, ha január 7-én, szombaton eljössz arra a nem éppen hétköznapi találkára, évindító arcon pörgésre, amelyet egyszerűen csak Rockstar Meeting’17-nek neveztek el.

A Zorall zenekar létrehozta a ROCK N’ ROLL SWINDLE projektet. Hogy mi célból? Azért, hogy olyan repertoárt tegyenek le a színpadra, amelyben tobzódnak a felejthetetlen klasszikusok, a rock and roll legjava, és teszik ezt elsöprő sikerrel 2017 első szombatján is, ahol a 90-es évek rock himnuszaival fogják megörvendeztetni a közönséget. Természetesen egy ilyen nagyszabású bulin nem meglepetés, hogy néhány vendég is színesíti a programot, most sem lesz ez másként: Alcohol, Amberjack, Andrics László, Angyal, Csordás Levente, Csordás Tibi, Bereczky Dávid, Csöves, Raczkó Balázs, Raga, Phoenix RT, Snake Heart, Tóth Attila, Váry Zoltán, Vincze Zoli és még sokan mások is ott lesznek velünk szombat este a Barba Negra Music Clubban! Ne maradj le erről a forró hangulatú randevúról, ez lesz az a buli, amitől egész évben jól érzed majd magad!

Facebook-esemény: https://www.facebook.com/events/280866328976276/


hirdetés programajánló koncert zorall rock n roll swindle évindító barba negra zártosztály póka tátrai regeneráció



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása