2017.01.14. 12:51 – Hirdetés

Magyar DJ lehet a következő Fedde Le Grand

Vasárnapig szavazhatunk az NYDJAY magyar nevezőire

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

fadi_klinko.jpg

Két magyar DJ is dobogós helyen áll az NYDJAY nevű DJ verseny közönségszavazásán. A nevezőkre holnap éjfélig lehet szavazni a Mixcloudon, a győztes pedig a Fedde Le Grandot, Axwellt és Tujamot is képviselő sushi3000 nevű booking irodától kap szerződést. A versenyre több mint 1800 mixel neveztek Európa Dj-i, ebből több mint kétszáz a műfaj hazai képviselőitől érkezett.  A szervezők mellett a Magyar DJ és Producer Egyesület is arra buzdítja a közönséget, hogy szavazzanak a legjobb hazai DJ-kre, mert jó eséllyel magyar lehet a következő Fedde Le Grand.

Az NYDJAY nemzetközi versenyére már ismert Dj-k, és szárnyukat próbáló kezdők is feltöltötték a mixeiket, amelyeket első körben a közönségsiker, azaz a hallgatottsági arányok alapján értékelnek. A Mixcloudon legtöbbet elindított mixek közül a szakmai zsűri négy tehetséget juttat majd tovább február 11-i, magyarországi elődöntőbe, amely a Dj-knek igazi élő összecsapást, a rajongóknak pedig egy hatalmas bulit jelent az Akváriumban.

A leghallgatottabb Dj-k listáját egyelőre a francia Stamen vezeti. Őt a szentesi Bereczki Bence, azaz Ben Baker követi, a harmadik helyet pedig Klinkó Krisztián és Fülöp Ádám, vagyis a Fadi & Klinko nevű DJ páros birtokolja.

További információ: https://www.nydjay.com/

Szavazni a következő oldalon lehet: https://www.mixcloud.com/discover/nydjay-by-new-yorker/

Az Akváriumban rendezett elődöntőről: https://www.facebook.com/events/1170553809682396/


hirdetés dj verseny electro nydjay ben baker



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása