2017.02.03. 09:42 – dankógábor

Hol a forradalom? - Itt egy új Depeche Mode-dal

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

depechemode2017.jpg

Spirit címmel március 17-én jelenik meg az új Depeche Mode-lemez. Az anyag producere az a James Ford lesz, aki olyan zenekarokat irányított már a stúdióban, mint az Arctic Monkeys, a Foals vagy a Florence & The Machine, ő maga pedig a Simian Mobile Disco tagja. Azt valószínűleg mondani sem kell, hogy a lemezhez kapcsolódó összes képet és artworkot Anton Corbijn készítette. Dave Gahan énekes ezt mondta az új lemezről:

Elmondhatatlanul büszkék vagyunk a Spiritre, és már alig várjuk, hogy megoszthassuk mindenkivel. Őszintén hiszem, hogy James Forddal és a teljes produkciós stábbal egy olyan albumot készítettünk, amely hangzásában és üzenetében is nagyon erőteljes.

A Q Magazine állítólag már hallhatta az új lemezt, és azt mondták róla, hogy hosszú évek óta ez a legenergikusabb Depeche Mode-album. Nos, az alább hallható Where’s The Revolution dalból már bárki számára leszűrhető, hogy van-e némi igazság az állításban. Azt meg ugye minden rajongó tudja, hogy május 22-én a budapesti Groupama Arénában keresik majd a forradalmat.


pop rock hír szinti electro depeche mode



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása