2017.03.24. 13:13 – Hirdetés

Beat Dis és Zuboly a Gödör Klubban

Programajánló jövő csütörtökre és péntekre

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

beatdis01.jpg

Március két utolsó napján két markáns világú zenekar koncertje várja a közönséget a Gödör Klubban. Március 30-án, csütörtökön az ötödik nagylemezét bemutató Beat Dis, a következő estén pedig a Zuboly lép színpadra a Király utcában. Részletes tudnivalók, kedvcsináló videók a hajtás után! 

Március 30-án, csütörtökön a BEAT DIS tart lemezbemutató koncertet a Gödörben. A tizenhárom éve aktív, triphop, rock, és hiphop hatásokat ötvöző zenekar idén jelenteti meg ötödik nagylemezét, amelyről Tell Me When I’m Greedy címmel már ki is szivárgott az első dal, de nyárig érkezik még egy másik új szám  és klip is. Az eredeti felállásból már csak Csigó Tamás maradt, mellé két tag érkezett: az új dobos, Szőcs Gergő, a Dirty Flow Clubból, a billentyűs Dure pedig a Turbo-ból. Horváth Zoltán basszusgitár pedig már hozzájuk képest régi tag, még az előző album készítésekor került a Beat Disbe. Budapesten először a Gödörben játszanak ebben az új felállásban. A koncert vendégzenekara a VEN lesz.

További információk a koncert Facebook-eseményén! 

Március 31-én, pénteken a Zuboly és a Nana Vortex érkezik a Gödör színpadára. A Zuboly Magyarország legkorszerűbb népzenei formációja, egyben a hazai zenetörténet egyik legelképesztőbb vállalkozása. A Zuboly turmixgépében opera, operett, popslágerek, hiphop, beatbox-ritmusok, jazz-elemek, népdalok, szájharmonika- és falevél-szólók, nagybőgő, groteszk, népi hagyomány és a modern nagyvárosi folklór kavarog körbe-körbe – a végeredmény pedig élvezetes és lebilincselő.

A Nana Vortex muzsikája az elmúlt harminc év magyar népzenéjéből és világzenéjéből, valamint Kaszap Atilla, a zenekar alapítója korábbi zenekaraiban összegyűjtött élményeiből táplálkozik. Zenéjük az ő útkeresésének eredménye: eklektikus, amennyiben nem tud egy stílus mellett lehorgonyozni, és útkeresés, amennyiben nem kívánja a lezártság illúzióját sugallni; mégis összetéveszthetetlenül koherens, markáns formákon átszűrt sajátos világ. A zenekar nevében a 'nana' a zene metaforája a legelemibb és legősibb hangszerünkre, az éneklésre, dúdolásra utal. A vortex latinul örvényt jelent, amely a produkció zenei világában az egymásba hajló stílusok és hangulatok sokszínűségét sugallja.

További információk a koncert Facebook-eseményén! 


hirdetés folk programajánló rock koncert alternatív zuboly népzene triphop gödör klub beat dis nana vortex



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása