2017.03.28. 13:31 – Nihil_AK

Adele nem akar többé turnézni

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

adele_2017.jpg

Legalábbis ezt nyilatkozta a napokban a New Zealand Herald értesülései szerint. Az újságban megjelent koncertkritika szerint Adele az aucklandi Mount Smart Stadionban megjelent negyvenezer néző előtt olyasmiket mondott, hogy sosem volt jó a turnézásban, sebezhetőnek érzi magát a taps hallatán, illetve hogy csak a
közönség miatt csinálja ezt, de összességében nem biztos abban, hogy neki való. Hát hisszük, ha látjuk. Azt persze meg lehet érteni, hogy egy 15 hónapos turné vége felé az ember kicsit már unja a banánt, ilyenkor szoktak nyilatkozni rockzenészek is a lemez-turné-lemez taposómalomról, de talán megfelelő vigasz lehet Adele számára, hogy soha korábban nem töltötte meg senki a fent nevezett stadiont három egymást követő estén, valamint hogy csak Ausztráliában körülbelül 600 000 jegyet adtak el a turnéra, amivel olyan előadókat sikerült megszorongatnia a Valaha volt legsikeresebb koncertsorozatok arrafelé nevű képzeletbeli listán, mint a Dire Straits, vagy az AC/DC. Szóval biztosan nem eszik olyan forrón a kiwihúst, és egy kis pihenés után biztosan átgondolja majd ezt a dolgot a rajongók nagy örömére. Most pedig jöhetnek a "küzdött volna éveken át a kis klubokban"-típusú kommentek #elkenyeztetettpicsa hashtaggel!


pop hír turné adele



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása