2017.04.29. 10:25 – dankógábor

Leviszi a fejedet a Whores. új dala

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

whoresband.jpg

Nagy hiba, hogy még nem írtunk itt a Lángolón a Whores.-ról. Merthogy az atlantai zenekar tavaly kiadott egy olyan lemezt Gold címmel, aminek minden noise rock rajongónak ott kéne lennie a polcán. Azok, akik nem ismernék a csapatot, de a nosie rock színteret igen, csak annyit kell mondanom, hogy olyan a zenéjük, mintha az Amphetamine Reptile kiadó fogta volna az olyan legendás zenekarait, mint az Unsane, a Helmet vagy a Jesus Lizard, hogy csak a legismertebbeket említsem, és kikísérletezte volna belőle a Whores.-ként kapott esszenciát. A Goldon ugyan műfaji újdonságot nem kapunk, de olyan elánnal zenél a trió, hogy azelőtt muszáj megemelni a kalapunkat.

A 2010-ben alakult, eddig egy nagylemezt, két EP-t kiadó és egy split kislemezt kiadó csapat most egy új dalt mutatott be, ami nem egy új soralbumonhoz készült, hanem egy igen jónak ígérkező koncert miatt. Július 22-én ugyanis olyan buli lesz Minneapolisban, amin rajtuk kívül fellép még a Mudhoney, a Melvins, a Cherubs, a Lydia Lunch Retrovirus és a Blind Shake. A Flag Day című szám az ehhez megjelenő 10 inches válogatáson kap majd helyet, amit ráadásul a koncert szervezésében is résztvevő Amphetamine Reptile ad ki. Aki ott lesz, annak jó szórakozást, aki nem, az alábbi dalt azért még meghallgathatja.


rock hír noise whores.



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása