2017.06.22. 00:15 – Kovács M. Norbert

Közös dalt készített a Parcels a Daft Punkkal

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

daft_punk_parcels_03.jpg

Túl sok érdemi infót mostanában nem lehetett hallani Thomas Bangalter és Guy-Manuel de Homem-Christo formációjáról: az évtized egyik legjobb lemeze, a 2013-as Random Access Memories óta új albumnak híre sincs, önálló kislemezük sem jelent meg évek óta, de turnézással sem fárasztják magukat. Legutóbb The Weeknd tavalyi albumán szerepelt két dal a közreműködésükkel, a Starboy és az I Feel It Coming, mindkettő egész szép sikert ért el. Úgy tűnik, maradnak is a hasonló együttműködéseknél: most éppen az egyre ismertebb, berlini székhelyű ausztrál zenekar, a Parcels legújabb, Overnight című dalában tűntek fel társszerzőként és producerként.

A közös munka egyébként eléggé adta magát, hiszen a Parcels több korábbi daláról is simán el lehetne hinni, hogy köze volt hozzájuk a franciáknak. Annyira, hogy kicsit talán fel is merül a kérdés, van-e bármi valódi tartalma ennek az együttműködésnek a nyilvánvalóan bivalyerős reklámértéken túl. Így aztán az Overnight túl sok meglepetést és újdonságot nem is tartogat, pont olyan, mint amire számítunk: a hetvenes-nyolcvanas évekből táplálkozó, szexi ősdiszkóhangzás, csak most még a vokódert sem kapcsolták be. Ezekhez a fülledt napokhoz jól passzoló, igazi nyári zene, de azért arra nem vennék mérget, hogy nagyobb sláger lesz belőle.


pop disco hír elektronikus daft punk parcels



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása