2017.08.01. 21:34 – Juhász Edina

Már majdnem megörültünk a Rita Ora pótlásnak

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

iggy-azalea-30.png

Annyira viccesek a Szigetnél, hogy néhány századmásodpercre azt hittük, hogy sikerült olyan névvel pótolni Rita Ora elmaradt koncertjét, aki maximum csak hajviseletében hasonlít nyomokban az albán származású angol énekesnőre. Ezzel a tárggyal küldték ki ugyanis a sajtóhírt:

„Iggy jön, de nem a Pop, hanem Azalia”

És hogy ki az az Iggy Azalea? Most jön a csavar: akit onnan lehet ismerni, hogy duettet énekelt Rita Orával! Egyébként még annyit kell róla tudni, hogy ausztrál származású rapper és már-már kardashiani-adottságokkal rendelkező modell, aki 16 évesen azt hazudta a szüleinek, hogy elmegy nyaralni Amerikába, majd elfelejtett
hazamenni. Tudatosan készült a karrierjére, a „pinával bármit el lehet adni” elv alapján az első slágerének címe az lett, hogy Pu$$y, de a legsikeresebb dala ezidáig az, amit Rita Orával adtak elő. Egyébként márciusban jött ki új kislemeze, az a címe, hogy Mo Bounce és sehogy máshogy nem lehet rá táncolni, minthogy az ember a seggét rángatja fel-le. Mindegy, aki csak a Black Widow miatt ment volna ki, az most megnyugodhat.

Azt továbbra sem tudni, hogy a Clean Bandit helyét ki pótolja, de mivel a nagy slágerük Clean Bandit feat Zara Larsson előadónévvel fut, talán Larsson eljön és elénekli a Symphony-t. Mondjuk Sean Paullal is van egy közös daluk, úgyhogy még ő is esélyes.


iggy pop iggy azalea rita ora sziget2017



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása