2017.09.05. 15:38 – dankógábor

Ozzynak egyszerre hat nője volt Sharon Osbourne mellett

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Izgalmas hírek érkeztek Osbourne-ék háza tájáról. Sharon Sobourne ugyanis a Telegraph-nak most elárulta, hogy hány nője volt mellette Ozzynak:

Nem csak egy nő volt, hanem hat. Valami orosz tinédzser, aztán egy masszőr Angliában, az én masszőröm itthon, de még a szakácsunk is. Kölönböző országokban voltak női. Gyakorlatilag, ha nőként hátmasszást adsz Ozzynak, vagy elétolsz egy étkezőkocsit, az Isten segítsen rajtad!

2016-ban Ozzy és Sharon az énekes szexfüggőségén annyira összebalhézott, hogy Ozzynak el is kellett othonról költöznie. Állítólag az volt az utolsó csepp a pohárban, hogy összejött Michelle Pugh sztárfodrásszal is. Ez úgy tűnik sok volt Sharonnak, aki korábban azt tartotta, hogy amíg a rocksztár férje nem tudja a turnén összeszedett szeretői nevét, addig nem gond a megcsalás. Lehet vénségére megjegyezte a neveket.


rock metál hír ozzy osbourne



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása