2017.09.08. 13:53 – Lángoló

Holnap ismét Summer Dying Fest

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

gylliath.jpg

Szeptember 9-én, szombaton immár második alkalommal Summer Dying Fest a pécsi Tititában. A tavaly nagy sikert aratott extrém metal rendezvény idén is nívós felhozatallal várja a közönséget. A este folyamán az old school black metalt játszó házigazda Gylliath mellett a szintén helyi G.S.M., az egyéni post black és doom metal ötvözetet játszó budapesti Ygfan, valamint az épp új lemezen dolgozó Sear Bliss lép színpadra. További részletek a hajtás után! 

A szervezők a következőket mondták a buliról:

Itt az ideje, hogy elbúcsúzzunk a nyártól, a fesztiváloktól, üdvözöljük az őszt, és visszatérjünk a klubok világába. Erre mi sem alkalmasabb, mint egy vérbeli extrém metal est, ahol minden fellépő kicsit máshonnan közelíti meg a műfajt. A pécsi metal undergroundban jól ismer, black, death és thrash metál koncerteket is szervező pécsi Gylliath zenekar, idén másodszor rendezi meg a Summer Dying Festet szülővárosában, Pécsett, e hét szombatján, azaz szeptember 9-én a Tititában. Tavaly a Gylliath mellett a budapesti Ygfan és a műfaj egyik legismertebb magyar képviselője, a szombathelyi Sear Bliss csapott a húrok közé, ez a hármas most a nagy múltú pécsi G.S.M.-mel egészül ki.

A koncert este fél kilenckor kezdődik, további információk a Facebook-eseményen!


pécs programajánló black metal doom metal klubfesztivál summer dying fest



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása