2017.11.02. 11:10 – Hirdetés

Arcadia Játéktermi Nosztalgia Kiállítás a Dürerben

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

arcadiajatekterminosztalgiakiallitas3.jpg

Ezen a hétvégén esti koncertekkel és Terence Hill flipperével tér vissza három napra a játéktermek aranykora az Arcadia Játéktermi Nosztalgia kiállításon, amely pénteken délután négytől egészen vasárnap este nyolcig tart a Dürer Kertben, A flipperek és videójátékok kedvelőit legendás gépek várják, melyeken akár egész nap lehet játszani, emellett koncertek is várják a látogatókat: itt debütál a Heaven Street Seven énekesének új projektje, a Voice of Age, valamint fellép a Spencer Hill Magic Band, a Bud Spencer és Terence Hill páros filmjeinek legjobb betétdalaival. További infók a hajtás után! 

Kategóriájában Közép-Európa legnagyobb rendezvénye lesz az Arcadia Játéktermi Nosztalgia Kiállítás, amelyre a Budapesti Flippermúzeum szervezésében idén második alkalommal kerül sor 2017. november 3-5. között a Dürer Rendezvényházban. Az esemény 250 népszerű gépet - flippereket, videó- és egyéb játékokat - mutat be kivétel nélkül szabadjátékra állítva a játéktermek történelmének évtizedeiből. A játéktermi videójátékok, szaknyelven kabinetek rajongóira a szervezők idén 100 géppel gondoltak.

Az esemény célja, hogy túlnyomó többségében a Flippermúzeum gyűjteményében nem látható, de a mai napig népszerű klasszikusokat, valamint ritkaságokat mutathasson be az Arcadia három napja során. Csak videójáték kabinetből és mechanikus játékokból több mint 100, flipperekből közel 90 lesz a rendezvényen. A valaha készült legnagyobb flippermasinával, a billiárdgolyóval működő óriási Herculessel a látogatók hazánkban csak a kiállítás idején játszhatnak majd. Itt lesz az első flipperkaros gép, az idén 70. születésnapját ünneplő Humpty Dumpty ugyanúgy, mint a majd' 21 000-es példányszámával a műfajában legnépszerűbbnek számító Addams Family is.

Mindezeken felül az Arcadia látogatói Európában egyedül itt játszhatnak majd például az És megint dühbe jövünk című Bud Spencer-Terence Hill filmklasszikus Sound Stage nevű flippergépével. A kiállítás nem csak így emlékezik meg az épp 50 éve indult olasz filmsztár párosról: szombat este a legnagyobb filmslágereiket megszólaltató Spencer Hill Magic Band lép fel a színpadon, a büfében pedig krumplis hal (azaz fish and chips), hagymás bab és spagetti is megtalálható lesz majd. Pénteken pedig a Heaven Street Sevenből, Budapest Bárból jól ismert Szűcs Krisztián Bernard Hahnnal közös projektje, a Voice of the Age debütál Magyarországon.

A kiállításon az esemény médiatámogatója, a GameStar jóvoltából digitális, valamint virtuális valóság kategóriákban is összemérhetik majd flippertudásukat a látogatók.  

További információk a kiállítás weboldalán és a Facebookon


hirdetés programajánló kiállítás spencer hill magic band flipper játékterem szűcs krisztián dürer



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása