2017.11.06. 11:00 – Lángoló

Trivium-koncert lesz a Dürer Kertben

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

trivium_2017_small.jpg

Október 20-án jelent meg a Trivium új nagylemeze The Sin and the Sentence címmel. Ennek most a magyar rajongók is különösen örülhetnek, ugyanis az amerikai metálzenekar Budapesten is bemutatja majd az albumot. A csapat jövő tavasszal indul turnéra, ami március 29-én ér majd a Dürer Kertbe. Jön még velük a texasi thrash Power Trip, illetve a hardcore-os death metal Venom Prison is, hogy teljes legyen a thrashes progos death metal este.

A Trivium a 2000-es évek elején nagyban amiatt is robbant akkorát, mert az énekes-gitáros Matt Heafy 17 évesen írta meg az első nagylemezt, de a befutást jelentő 2005-ös Ascendancy megjelenésekor is még csak 19 éves volt, szóval ő volt a metál csodagyereke, aki egybeolvasztotta az összes kedvencét, kezdve a metalcore-zenekarokkal, az Iron Maidenen és a Metallicán át a Cannibal Corpse-ig, majd később a black metalra rákattanva az Emperort is belevitte a mixbe. Azóta a nagy pörgés elmúlt körülöttük, Heafy is felnőtt, már 31 éves, de a zenekar stabilan adja ki a lemezeket (a mostani a nyolcadik) és turnézik. Az új lemez ráadásul a Billboard Top Rock Album és a Hard Rock Album listák élén szerepelt, Kanadában és Ausztráliában az első 5-ben, míg az Egyesült Királyságban és Németországban is a Top 20-ban kapott helyet.

Ha jól számolunk, Magyarországon ez lesz a második fellépésük, de a Barba Negra Tracknél a Dürer Kert jóval kisebb, szóval sokáig nem érdemes várni a jegyvásárlással, ráadásul VIP csomag is van, ennek részletei alább.

Trivium VIP Experience (33 ezer HUF):

  • Belépő a koncertre
  • Meet & Greet a zenekarral
  • Dedikált példány a zenekar új lemezéből
  • Poszter az új lemez borítójával
  • Trivium-táska
  • Belépés az elsők között, ezáltal a merch-pulthoz is elsőként érhet
  • VIP-pass emlékbe

A turné plakátja:

trivium_eu_only.jpg


metál hír thrash trivium



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása