2017.11.24. 11:00 – Lángoló Gitárok

Continuum - Friss dal két változatban az UNÆONtól

Lángoló premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

unaeon_band_photo.jpg
Tavaly nyáron már meghallgathattatok egy dalt az instrumentális progresszív rockot játszó UNÆON zenekartól, melyet akkor instrumentális és énekes verzióban is közzétett a csapat, most pedig egy újabb felvétellel jelentkeztek, a korábbiakhoz hasonlóan két változatban. A Continuum című dal hat és fél perce kitűnő hallgatnivaló lesz azok számára, akik kedvelik az utaztatós, szövevényes zenéket, pláne, hogy egy minimál, de ízléses videót is készítettek hozzá a srácok. 

A friss dalról egy mesélt a zenekar: 
A tavaly megjelent Aeterna-hoz hasonlóan a Continuum is instrumentális dalként született meg. A vokálos verzióban ismét Mátés István (Stu), a Stu33 frontembere volt segítségünkre, a mix és master pedig ezúttal is a Zsiráf Szand stúdióban készült Bodnár Péter közreműködésével. A felvételek során a legnagyobb kihívást az jelentette, hogy a vokálokat hogyan tudjuk egy eleve sűrű mixbe úgy beilleszteni, hogy a groove ne törjön meg. Ebben a fázisban rengeteg zenét hallgattunk, inspirálódtunk, emellett Peti és Stu rutinja is nagy segítség volt, így elégedettek lehettünk a végeredménnyel.
A videó készítésénél igyekeztünk az Aeterna-hoz készített kliptől valami teljesen eltérővel előállni, így született meg egy nagyon minimál, letisztult anyag. A közeljövőben folytatjuk az együttműködést Stu-val és Petivel, terveink szerint a meglévő két dalhoz további két dalt felveszünk nyár elejéig, a korábbiakhoz hasonlóan vokálos verzióval is, mindemellett élőben is igyekszünk minél többször felbukkanni.
Természetesen a dal instrumentális változata is elérhető már az ilyesmire fogékonyaknak, érdemes meghallgatni azt is! 

A zenekarról további információk a Facebookon és az UNÆON Bandcamp-oldalán

A posztot a Cseh Tamás Program keretében az NKA támogatta:

cstp_logo.jpg


premier rock metál videó progresszív új dal unaeon



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása