2017.12.28. 19:00 – Lángoló Gitárok

No More of You - Itt a Red Swamp új koncertvideója!

Lángoló premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

011.jpg

A Red Swamp több szempontból is fennállásának egyik mérföldkövéhez érkezett idén június 6-án, amikor az amerikai stoner-rock legenda Clutch előtt léphettek fel közel teltház előtt az Akvárium Nagy Hallban. Amikor az A38 szervezőbrigádja kihirdette a koncertet, a srácok egyből megeresztettek egy e-mailt, hátha bekerülhetnek előzenekarnak, és nem sokkal később jött a levél, hogy a Clutch menedzsmentje őket választotta erre a megtisztelő posztra. A buliról egy koncertklip is készült, amely méltó lezárása a zenekar első korszakának. A videó és az ahhoz kapcsolódó további tudnivalók a hajtás után! 

A zenekar gitárosa, Bereczki Zoltán a következőket mondta el a klip elkészüléséről: 

A Red Swamp ezen a koncerten játszott utoljára az eredeti felállásban: Micskó Viktor dobossal és Giba Nándor gitárossal azóta szétváltak útjaink. A zenekar ezzel a videóval kíván emléket állítani az együtt töltött időknek, egyben megköszönjük nekik a sok közös munkát, koncertet és bulit. Az esemény súlyával mi is tisztában voltunk, így gyorsan kölcsönkértünk hat darab Go-Pro kamerát, illetve 24 sávon rögzítettük a koncert hanganyagát Almási Tamás vezényletével. A bulit Németh Marci hangosította, a színpadképet Sipos Béla vizuáljai tették még látványosabbá, a videós utómunkát pedig Császár Róbert (TRI-ANGLE) végezte. A Red Swamp ezúton is szeretné újra megköszönni minden közreműködő segítségét.

A videó egyben egyfajta lezárása a Tiszassippi lemez korszakának részünkről, hiszen a Hangfoglaló Program támogatásával jövő tavasszal új anyaggal jelentkezünk, ami a korábbi korongnál változatosabbnak, súlyosabbnak és karcosabbnak ígérkezik.

Nincs más hátra, nézzétek meg No More of You-t élőben, ahogyan az elhangzott június 6-án és közben készítsétek a fületeket a Red Swamp következő albumára!

A poszt megjelenését a Cseh Tamás Program támogatta:

cstp_logo.jpg


budapest premier rock hír stoner koncertvideó red swamp



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása