2017.12.31. 11:22 – Lángoló

Egy zarándokút lenyomata - Itt egy új szinnyaidóri-dal

Lángoló Premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

dsc_0331a.jpg

Az augusztus 31-én megjelent Csak lélegezz! c. lemez után Szinnyai Dóri egy új dallal jelentkezik, méghozzá ma, az év utolsó napján. A felvételt az ősz folyamán rögzítette a zenekar. Az animációt eredetileg egy vetítéshez készítette Hajba Orsi, a Molnár Balázs által tervezett lemezborító grafikája alapján, de hangulatában nagyon passzol a dalhoz, így lett belőle végül dalszövegvideó. (Fotó: Hegedűs Krisztián)

 A nyáron részt vettem egy zarándokúton Assisi és Róma között. Ez a dal az ott átélt élményeim lenyomata. Így az év vége közeledtével ismét aktualitását éreztem: mozgalmas évem volt, sok dolog még le sem ülepedett igazán. Jó ilyenkor kicsit megállni, visszatekinteni: mi az, amit kaptam az elmúlt évben, és mi az, amit elengedtem? Amit kaptam, valóban el is hoztam magammal? Amit elengedtem, tényleg sikerült otthagynom? Zarándokúton lenni nem könnyű. De hiszem, hogy a küzdelmek, csalódások és kudarcok, ha helyén kezeljük őket, formálnak, tanítanak, erősítenek. Valahogy több leszek a veszteségeim által is, és minden, ami történik, így-vagy úgy, de a végső célomhoz visz közelebb. Nekem erről szól ez a dal. Gyógyító beszélgetésekben és szívből jövő ölelésekben gazdag új évet kívánok mindenkinek!

Alább a dal, élőben pedig legközelebb január 11-én, a Mika Tivadar Mulatóban lehet őket elkapni.

A poszt megjelenését a Cseh Tamás Program támogatta:

cstp_logo.jpg


premier pop hír szinnyaidori



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása