2018.02.08. 16:55 – Lángoló

Lángoló szén - Itt a Carbonfools új nagylemeze

Lángoló Premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

thecarbonfools_press_2017_04_hi.jpg

Tavaly novemberben mutattuk be itt a Lángolón a Carbonfools Tau Ceti's Lights című EP-jét, ami hat dalt tartalmazott, és amit a Tau Ceti csillag fénye ihletett. A most megjelenő nagylemezen az akkor kijött összes dal szerepel, de még így is 11 eddig nem hallott szerzeményt kapunk a zenekartól. Az így 17 számosra hízott Carbonflames című album premierje szintén itt van a Lángolón, alább meg is lehet hallgatni az elejétől a végéig. Őszi posztunkban Bicskei Titusz írt minden dalhoz valamit, most viszont minden tag elmondja, hogy melyik a kedvenc dala a lemezről. Vagy nem:

Gábor (ének): A Tau Ceti's Lights a kedvencem. Nem szükséges kifejtenem, miért. Mindenkinek az a kedvence.

Titusz (dj, producer): Nem tudnék választani a dalok közül, még úgyse, hogy némelyikhez érzelmileg erősen kötődöm. Nekem mindig az a dal a legfontosabb, legszebb, amin éppen dolgozunk.

Barna (gitár): Nehéz kedvencet választani, mert az összes az. A legerősebb kötődésem a Can-nel van, aminek a szövegét Titusz írta és nagyon betalált nálam. Ezután egy hirtelen ötlettől vezérelve felvetettem a srácoknak, hogy mi lenne, ha én énekelném fel a dalt az albumra, amibe egyből beleegyeztek. Nagy dolog ez nekem, sosem énekeltem még nagylemezen.

Benedek (dob): Sok személyes kedvencem van az albumról de amit kiemelnék az a Paris. Már a legelső demofelvételt hallva is különlegesnek találtam, ami idővel egyre erősebb kötődéssé alakult bennem. Külön öröm, hogy az általam javasolt formában készült el a végleges változata. Furcsa a saját zenéteket hallgatni, ezt a számot viszont szinte naponta meghallgatom. 

Milán (basszusgitár): Az én kedvencem az első magyar nyelvű dalunk, a Sarki Fény. Egyrészt szeretem a szövegét, szeretem a hangulatát. Másrészt kíváncsi vagyok, hogyan fogadják az emberek.

A zenekar természetesen élőben is bemutatja a lemezt, itt vannak a dátumok.


pop hír electro carbonfools



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása