2018.03.07. 11:00 – Lángoló Gitárok

A harag nem múlik könnyen - Itt a Bloodiest új szöveges videója

Lángoló Premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

bloodiest_promo_heads.jpg

Már bő nyolc év telt el azóta, hogy megjelent a punkos crust/grind metálban jeleskedő Bloodiest első anyaga, az I Told My Wrath, My Wrath Did End, amelyen a galeri bő tizenöt percben darálta le mondanivalóját a világ aktuális állásáról. A mennyiségi termelés azóta sem jellemző a csapatra, azonban most új életjel érkezett tőlük az Age of Fury című dal formájában, amelyhez egy szöveges videó is készült. Premier a hajtás után!

A Bloodiest tagjai az elmúlt években szétszéledtek szerte a világban, mindenki intézte a saját ügyeit, ki erre, ki arra. Azonban, ahogy ez minden jelentősebb családnál szokás, most ismét eljött az ideje annak, hogy egy asztalhoz üljenek. Ennek első terméke az Age of Fury, melyről a bandavezér, Carra Gigante osztotta meg velünk a legfontosabb tudnivalókat:

Az Age of Fury a vihar előtti hosszú csend végét jelzi. Már rég itt volt az ideje annak, hogy ismét csinálunk valamit közösen, és mielőtt a világ elé tárnánk friss gondolatainkat, jelezni akartuk, hogy hamarosan visszatérünk. Ezúttal mindenki a saját műhelyében dolgozott a friss témákon, amit aztán régi bűntársunk, Varga Zoli öntött végleges formába a Song Song Production stúdióban. Sajnos a Dal jelentkezési határidejéről lecsúsztunk, így nem mi képviseljük majd Magyarországot a döntőben, viszont az új szám meghozta a kedvünket a további közös munkához, amelynek a gyümölcse lassan, de biztosan ott érik mindenkiben.

A Bloodiest jelenleg egyfajta alkotóközösségként dolgozik, mindenféle kötelezettség és határidő nélkül. A szervezetben jelenleg itt van velünk két énekes, Anders Von Doom és Alejandro La Falta De Tiempo, Sargento Garcia basszusgitáros, Krieg und Krieg dobos, Cuervo De Siembra gitáros, és jómagam, Carra Gigante, aki gitárosként és vokálosként közreműködöm. Feltett szándékunk, hogy a csapat erejét hamarosan egy teljes új anyagon is megörökítjük!

Annyi biztos, hogy az új dal mindenképpen érdekes lehet azoknak, akiknek szimpatikus volt a Bloodiest első anyaga, hiszen a Napalm Death, Brujeria, Nailbomb, illetve régi Sepultura metszéspontján mozgó csapat továbbra sem tagadja meg korábbi önmagát és hatásait. Az első EP-ből néhány példány még akad náluk elmondásuk szerint, aki szeretne egyet, érdeklődjön a Bloodiest Facebook-oldalán!


premier punk hír crust metal grind sear bliss mws watch my dying cadaveres új dal bloodiest szöveges videó



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása