2018.04.05. 12:57 – Lángoló

Őrületes tánc - Itt a Zion Refresh új klipje

Lángoló Premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

zion_kicsi.jpg

A debreceni Zion Refresh két és fél éve alakult. A csapat olyan stílusokat kever a zenéjáben, mint a hiphop, a pop vagy a future bass. Az idei első, alább bemutatkozó klipjük viszont nem kifejezetten a tőlük eddig megszokott formát hozza, vannak benne persze a hagyományos gitározós-éneklős zenélős vágóképek, de a legnagyobb újdonság a tánc. A klipben szereplő Tillinger Alexre a Youtube-on bukkant a zenekar:

Alex egyik videójára véletlenül találtunk rá, és szerintünk rettentően királyul nyomta, úgyhogy kicsit utánakérdeztünk. Kiderült, hogy van közös ismerős is, ráadásul szegedi a srác, ami nálunk erős pluszpontot jelent, hiszen nagyon kedveljük Szegedet. Innentől sínen volt minden, Alex benne volt a dologban, úgyhogy egy pár óra alatt össze is pakolta a koreót. A végeredmény pedig magáért beszél

– mesélte Tajti Viktor, a zenekar MC-je.

Hogy honnan az újítás és a megszokottól eltérő képi világ és helyszín? A zenekar dobosa, Balázs Bence “Johnny” vezette Reindeer Cinema operatőri és vágói munkája mellett Fadgyas Ábel személyében az eddig üres rendezői szék gazdára talált. A zenekar másik frontembere, Jakab Tamás hosszú évek óta ismeri Fadgyast, akivel Amerikában találkozott először.

Ábel és én még 2014-ben ismerkedtünk meg, a new-hampshire-i Camp Robin Hood táborban. Előtte sosem találkoztunk, de a szerencsés véletlen úgy hozta, hogy egy helyre osztottak be minket a szervezők. Pár másik sráccal együtt a konyhára kerültünk, ami egy iszonyat kellemetlen munka volt. Nyár volt, a konyhában 50°, és mi annyira szenvedtünk, hogy muszáj volt mindenből viccet csinálni, hogy kibírjuk. Ábel ebben nagyon jó volt, úgyhogy egyből szimpatikus lett. Később sokat beszélgettünk, hogy otthon ki, mivel foglalkozik, akkor derült ki az is, hogy Ábel szenvedélye a rendezés, én pedig zenélek. Akkor és ott megfogadtuk, hogy ha hazajövünk, csinálunk közösen egy klipet. Most végre teljesült, és reméljük, hogy a közönségnek is tetszeni fog a végeredmény. 

A zenekarral legközelebb áprlis 13-án lehet majd találkozni Debrecenben, ahol a Punnany Massif előzenekaraként lépnek majd színpadra a Hallban, április 19-én pedig Győrben a SZEN-en ahol a megújult színpadi showban élőben is bemutatják az Eltévedvét és számos újdonságot.


premier pop hiphop hír zion refresh



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása