2018.04.19. 19:00 – Lángoló

Hol a vége? - Magánéleti válság a BeatKOHO új klipjében

Lángoló Premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

beatkoho.jpg

Új klippel jelentkezik a dunaújvárosi, élő hangszeres hip-hopot játszó BeatKOHO, amit a Lángoló olvasói láthatnak először itt alább. A letisztult képi világú videóról, és az elmúlófélben lévő párkapcsolat témáját boncolgató zenéről így mesélt nekünk Pacskó Ádám, a csapat egyik frontembere:

Bár úgy tűnhet, hogy mi is beállunk az öröké aktuális, szerelmes, szerelmi csalódást feldolgozó, és/vagy a témakör kimeríthetetlen tárházából táplálkozó/profitáló bandák sorába, a helyzet ennél picivel összetettebb.Tavaly szeptemberben ért véget egy hosszú, komoly kapcsolatom, szinte közvetlenül az eljegyzést követően. Ez nyilván eléggé padlóra küldött, kicsúszott a talaj a lábam alól, ennek az időszaknak a lenyomata ez a zene, és a hozzá tartozó videó. Akkoriban küldött a Tomi (Tarány Tamás - ének/gitár) egy zenei alapot, ami szerinte jó kiindulása lehet, egy új számnak. A szövegek viszonylag gyorsan elkészültek, viszont a zene végleges verziójának megszületésében a Hősökből ismert Mr. Joeker volt a segítségünkre, amit ezúton is nagyon köszönünk neki! A képi megjelenítést illetően mindenképpen homogén, monokróm, letisztult felvételekben gondolkodtunk, és ezek elkészítéséhez hívtuk segítségül az ImagiCORE csapatát, és Németh “Kobe” Dániel rendezőt. A forgatás jó hangulatban, profi körülmények között, a lehető leggördülékenyebben zajlott, és a végeredménnyel nagyon elégedettek vagyunk. Időközben sajnos a basszerosunk (Parádi Albert) is kísértetiesen hasonló magánéleti helyzetbe került, ezáltal a zenekarban több fronton vált aktuálissá a szám témája, így kijelenthetjük, hogy- bár a téma eléggé kommersz- a csapat egyik leginkább önazonos megjelenése a mostani.

Színpadon legközelebb június 13-án, a DUDIK fesztiválon találkozhatunk a BeatKOHO-val, de addig is sok dolog készül a háttérben, mondja a zenekar.


hiphop hír beatkoho



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása