2018.04.22. 20:17 – Lángoló

INVSN-koncert a Dürer Kertben - Nyerj jegyet a Refused énekesének bulijára

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

invsn_by_selma_gronlund.jpg

Miután az ezredforduló előtt feloszlott a kilencvenes évek legnagyobb hatású hardcore/punk zenekara, a Refused, a frontember Dennis előbb a The (International) Noise Conspiracy, majd az INVSN jogelődje, a Lost Patrol élén élte ki dalszerzői vágyait. Az ezredforduló legfontosabb garage rock himnuszai mellett így egy korábban nem tapasztalt, eleinte svéd nyelvű, intimebb zenei közeg követte, amiben a klasszikus rock, a folk és a nyolcvanas évek post-punkja is új oldalát mutatják meg az ezredforduló egyik legemblematikusabb punk rock karakterének.

Négy évvel legutóbbi hazai koncertjeit követően - hiszen az INVSN a Szigeten és az A38 Hajón is fellépett 2014-ben - most új EP-vel jelentkezett Lyxzén. A Forever Rejected dalaira hallhatóan a The Cure, a Depeche Mode, a Bauhaus vagy épp a New Order hagyatéka nyomta rá a bélyegét, de a Dine Alone gondozásában megjelent EP-n egy Lana Del Rey feldolgozás is helyet kapott. Az INVSN április 26-án pedig Budapesten, a Dürer Kert 041-es termében mutatja majd be legújabb dalait, az A38 Hajó szervezésében, a hónap egyik, ha nem legintimebb klubkoncertjén, ahol egy mindmáig meghatározó zeneszerző-frontember a legtörékenyebb oldalát mutatja majd meg a hazai rajongóinak.

Erre a bulira lehet páros belépőt nyerni, ha a INVSN tárggyal elkülditek nekünk a jatek@langologitarok.hu címere, hogy hányszor lépett fel eddig Magyarországon a zenekar.


hír post-punk invsn



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása