2018.04.27. 14:00 – A Lángolók

Barba Negra Track ötéves születésnapi nyereményjáték - Eredményhirdetés

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

barba_negra_5_illusztracio.png

Ahogy az elmúlt napokban már volt erről szó, ma nyitja meg ötödik évadát a Barba Negra Track, elsőként mindjárt a The Dead Daisies koncertjével. Az idei szezonban olyan nevek adják egymásnak a kilincset a helyszínen, mint a Stone Sour, az Ugly Kid Joe, a Black Stone Cherry, a Shinedown, Joe Satriani, a Soja, a Sons Of Apollo, és még a Genesis legendás gitárosát, Steve Hackettet is itt üdvözölhetük majd a színpadon, aki júniusban a Djabe vendégeként érkezik ismét hazánkba. A magyar színtér sem maradhat ki, jön a Hobo Blues Band, a Supernem, a Ganxsta Zolee és a Kartel, a Magna Cum Laude, a Beatrice, vagy a Tátrai Band.
Kétfordulós nyereményjátékunkban ezek közül bármelyikre nyerhetett jegyet öt szerencsés olvasónk, most pedig megosztjuk veletek, kik mehetnek az általuk kiválasztott koncertekre.

Az idei jubileumról Szűcs Mihály, a Barba Negra vezetője így nyilatkozott:

Minden évben tanulunk valamit, és próbáljuk azt beilleszteni a Track arculatába, hogy ez a hely még barátságosabb és kedveltebb legyen Budapesten. Idén arra törekedtünk, hogy egyedi programkínálatunk legyen és egy letisztult dizájn mellett nagyobb színpadunk. Az elmúlt évekért hatalmas köszönet illeti a vendégeinket és a zenekarokat, mert nélkülük nem lenne a Barba Negra Track ennyire népszerű nyári szórakozóhely. Személyesen büszke vagyok a személyzetre, és mindazokra, akik segítik a mindennapi életünket.

A Barba Negra Track április 27-től több mint 150 zenei programmal várja a szórakozni vágyókat. A kiszemelt bulira mindenképp érdemes minél előbb beszerezni a belépőket, mert már most sok olyan esemény szerepel a sorban, amelyekre nagy valószínűséggel hamar elfogynak majd a jegyek.

Akiknek viszont nem kell sietniük, mert a nyertesek közé kerültek a Barba Negra Track és a Lángoló Gitárok nyereményjátékában, azok a következők:

Bördős Kriszta (Tribute Summer Festival)
Kadar Attila (Joe Satriani)
Lakatos Attila (Ugly Kid Joe)
Mihalik Dávid (Stone Sour)
Polgár Rebeka (Ensiferum)

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a nyeremények nem értékesíthetők tovább, és nem ruházhatók át! Mindenkinek köszönjük az igen szép számú részvételt. Aki most nem nyert, az se szomorkodjon, mert hamarosan további játékokkal jövünk az idén tízéves Lángoló Gitárokon. Addig is itt egy kis kedvcsináló a ma esti koncertre!

Az idei szezon programjairól további információ a Barba Negra weboldalán és Facebookján!


játék nyereményjáték eredményhirdetés barba negra track



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása