2018.05.08. 10:33 – A Lángolók

A FEZEN szervezője a Facebookon állt ki a fesztivál sokszínűsége mellett

A Lángoló önkénteseket keres a jogos felháborodások elősegítésére

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

nodjbobo.jpg

A FEZEN szervezője, Kovács Tóni szerint a fesztiválszervezés Magyarországon olyan, mint a foci, mindenki ért hozzá. Ezt egy Facebook-bejegyzésben osztotta meg, melyet annak kapcsán adott közre, hogy a fesztivált számos kritika érte az elmúlt napokban DJ Bobo és Pitbull felléptetése miatt. A Lángoló Gitárok csapata ugyanakkor, mint mindig, megérti azokat, akik nem szeretik, ha a szomszédban tartott házibuliból átszól hozzájuk a diszkózene, vagy épp a hangos metál, és ahol tud, segít. Ezúton hirdetjük meg a S.I.K.K. (Sokszínű Ízlésre Kényszerítő Kommandó) megalakulását, melynek célja, hogy mostantól kötelező legyen olyan előadók koncertjeit is megnéznie a fesztiválozóknak, amelyeket amúgy utálnak, így okot teremtve a jogos felháborodásra. Önkéntesek toborzása a hajtás után! 

A S.I.K.K. (Sokszínű Ízlésre Kényszerítő Kommandó) ideális ízlésrendőre: 

- Széles zenei látókörrel bír, egyaránt tud élvezetet lelni DJ Bobóban és a Ministryben is
- Elhivatott a stílusok közötti megbékélés és a zenei tolerancia erőszakos terjesztésében
- Jó fizikumú, indokolt esetben képes lekapni a tíz körméről egy jól megtermett fesztiválozót, hogy akár a hóna alatt rúgkapálva is átcipelje egy olyan előadó fellépésre, akinek a fellépését ő maga nem szeretné megtekinteni, vagy még nem tudja, hogy valójában szereti
- Nem fél a konfliktushelyzetektől, de adott esetben tud gyorsan futni (Utóbbit szintfelmérő edzésen ellenőrizzük.)

Juttatások: ingyenes fesztiválbelépő és orvosi ellátás, valamint, mint minden önkéntes munkánál, erkölcsi elismerés, fejenként két darab "Sikkes Faszagyerek" kitűző. Anyagi elismerés, azaz pénz egyelőre nincs, az az alapítvány működtetésére kell. A jelentkezéseket fényképes önéletrajz és motivációs levél kíséretében várjuk az info@langologitarok.hu e-mail címre.

Az álláshirdetést inspiráló Facebook-bejegyzés itt olvasható:  


vélemény hír állás irónia fezen önkéntesedés



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása