2018.05.17. 11:00 – Lángoló Gitárok

Shine - Pszichedelikus képi világú videó a Turn Signalstól

Lángoló premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

turn_signals_18_05_12_030.jpg
Új videóval jelentkezett a budapesti Turn Signals, akik brit gitárzenei alapokon építenek saját zenei világot. A maga különös, pszichedelikus módján himnikus Shine című dal a tavaly megjelent Duck and Cover albumon látott napvilágot, és most jött el az ideje annak, hogy videó is készüljön hozzá. A klippremier a hajtás után következik.  

Iliás Ádám, a zenekar frontembere így mutatta be a most készült videót: 

Nagyon régóta szerettünk volna egy olyan klipet, amire büszkék lehetünk, és arra gondoltunk, hogy Marosi Z. Andrást és Pátzay Ádámot kérjük fel ennek elkészítésére. Andrást a Darjeeling zenekarból ismertük meg, Ádámmal az ő révén találkoztunk. Nagylemezünk címadó dalát, a Duck And Covert gondoltuk megfelelő választásnak, de kicsit vaciláltunk, hátha jó lenne a Shine. Végül András győzött meg minket, hogy ezt a dalt válasszuk, mivel zeneileg sokkal mozgalmasabb, izgalmasabb. Nagyon elégedettek vagyunk a végeredménnyel, és reméljük, másoknak is tetszeni fog!
Marosi Z. András, a klip rendezője a következőket mondta a kisfilm kapcsán: 
A Turn Signals egy nagyon menőn kinéző zenekar. Amikor először láttam őket élőben, azonnal megfogott a stílusuk. Ez a számomra erős vizuális hatás a fotóikról nem jön le, de élőben működik. Ezért alapvetően az volt a cél, hogy a klipjükben meglegyen. Pátzay Ádámmal aztán kiötlöttük, hogy projektorokkal fogjuk őket megvilágítani, egyúttal olyan vetítéseket fogunk használni, amik jól illenek a Shine témájához, illetve az enyhén pszichedelikus hangulathoz.
A Turn Signals legközelebb május 25-én lép fel az A38 teraszán, a Darjeeling társaságában. További információk a zenekar Facebookján és a koncert Facebook-eseményén! Most pedig nézzétek meg az új videót! 


indie premier magyar rock hír videóklip turn signals



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása