2018.05.28. 14:00 – Lángoló

Ma este Ben Caplan & The Casual Smokers a Dürer Kertben

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

bencaplanlive.jpg

Ben Caplan nagy hajával, szakállával és a szemében izzó őrülettel már önmagában is figyelmet kíván, hát még ha kinyitja a száját. Zengő, bariton éneke a hallgatóság fülébe kúszik és képes vele megbabonázni mindenkit. Ő a karizmatikus porondmester, aki klezmer ihletettségű zenéjével és sokszínű zenekarával járja a világot. És a jelenlévőknek a koncertje mindig felejthetetlen élmény.

A kanadai zenész és zenekara 2016-ban már egyszer telt házas koncertet adott a Dürer Kertben – akkor második Birds With Broken Wings c. lemezével turnézott -, majd hazatérte után egy új musicalben kezdett játszani. A színház számára nem újdonság, ezúttal 10 év után vállalt ismét szerepet. Az Old Stock: A Refugee Love Story egyik szerzőjeként visszarepít bennünket 1908-ba a kanadai Halifax-ba, a koncert-színház hibrid pedig a bevándorlás, a veszteség, a sötétség, a szerelem, a szex és Isten témáit vizsgálja.

Az Old Stock: A Refugee Love Story c. díjnyertes musical az Edinburgh Fringe Festivalon szerepelt először külföldön, év elején pedig már az Off-Broadway-on is sikereket aratott. Most azonban Caplan a színházi világot hátrahagyva ismét útra kel. Ezúttal az Old Stock dalait hozza el a klubokba is és bár bársony függöny és díszletek nem lesznek, ha Caplanen múlik a vastaps ezúttal sem marad el május 28-án a Dürer Kertben.


hír ben caplan



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása