2018.06.01. 13:31 – Lángoló

Decemberben visszatérnek a nyolcanas évek a Barba Negrába - Közös turnén a Sodom, a Death Angel és a Suicidal Angels

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

sodom-2018.jpg

A tavalyi év sikerén felbuzdulva idén újra útnak indul az MTV Headbanger’s Ball Tour, ráadásul a nyolcvanas évek ikonikus tévéműsorának égisze alatt ezúttal a Sodom, a Death Angel és a Suicidal Angels zenekarok szállnak be együtt a turnébuszba. A budapesti állomás december 2-án lesz a BARBA NEGRA-ban. Sajtóhír a hajtás után, benne teljes Sodom-koncerttel! 

A Tom Angelripper vezette Ruhr-vidéki thrash legenda Sodom felállásában nemrégiben komoly változások történtek: visszatért a zenekar soraiba az a Frank Blackfire, akinek játékát a stílus egyik legmeghatározóbb alapművén, az Agent Orange albumon, valamint az ezt megelőző Persecution Mania lemezen hallhattuk, emellett a szintén teuton thrash nagyágyú Kreator is tagságában tudhatta a kilencvenes években. A dobok mögött az Asphyx-ből ismert Husky ül, és az eddig megszokottaktól eltérően a banda egy másodgitárossal is gyarapodott Yorck Segatz személyében.

Tom Angelripper a kétgitáros felállás szükségszerűségéről:

Élőben egyszerűen több lehetőséget nyújt, ha két gitáros van a zenekarban, így végre olyan dalokat is a programba tehetünk, amelyeket trióban nem tudunk volna jól megszólaltatni.

A Sodom első koncertjét az új felállással, old school programmal (melyre itthon is számíthatunk) az idei Rock Hard fesztiválon adta, mely teljes egészében megtekinthető.

A bay area thrasher Death Angel tavaly novemberben mutatta be a “The Evil Divide” című friss nagylemezét a Testament vendégeként, most majdnem hajszálpontosan egy évvel később, hosszabb játékidővel térnek vissza a Barba Negra falai közé. Kedvcsinálóként itt egy dal a lemezről, benne bónusz gitárszólóval egy bizonyos Andreas Kissertől.

A felsorolás legfiatalabb formációja a görög underground-bajnok Suicidal Angels, akik sűrűn visszatérő vendégek itthon, nemrég a Satyricon előzenekaraként találkozhatott velük a magyar közönség. A lényeget pedig a végére hagytuk: a turnéhoz csatlakozik még egy főzenekar, melyet később jelentünk majd be. Érdemes lesz figyelni!

További információk a koncert Facebook-eseményén!


programajánló koncert hír metal turné suicidal angels thrash sodom death angel barba negra



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása