2018.06.04. 10:43 – Lángoló

Rétes - Itt a Kései Kitérő első klipje

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

keseieger.jpg

Korábban már bemutattuk az egri Kései Kitérő kislemezét, majd első nagylemezét, most pedig itt a zenekar első videoklipje, méghozzá egy vadonatúj dalhoz.

A Rétesről ezt mondja Szecskó Donát frontember:

Sétálsz az esőben azon agyalva, miért futott zátonyra a kapcsolatod. Beülsz egy kocsmába, hogy próbálj felejteni, és azon kapod magad, hogy már megint saturészegre ittad magad egyedül. Tök boldog vagy, most szereted, most meg akarod ölelgetni, aztán mikor kijózanodsz, rájössz, hogy ez egy kalap szar. A gondolat megszületése egyébként most is - mint mindig - váratlan volt. Egyszer csak elkészült a dal az első refrénig, majd folytatódott, mikor újra elkapott az a hangulat. Tulajdonképpen önmagát írta a dal.

A klipről ezt mondja Szabó Mátyás rendező:

A rétest iszonyatosan jó motívumnak találtam, így elég hamar megszületett a klip-ötlet. Egy kapcsolat fázisait szerettem volna bemutatni úgy, hogy a rétes a szerelem szimbóluma legyen. Azt, amit egymással és a kapcsoltunkkal teszünk, töltsük ki a rétesen; amikor egymásra akarjuk erőltetni az egészet, akkor tömjük a rétest a másik szájába, amikor látjuk, hogy összeomlóban van a kapcsolat, akkor essen szét a rétes, és szépen lassan fogyjon el úgy, mint a szerelem. Meg akartam jeleníteni, hogy egy kapcsolatban mindkét fél ugyanannyira hibás, csak nem feltétlen egyszerre, hanem felváltva, és testiséggel nem lehet ezeket a dolgokat visszaforgatni, mert hatalmas seggre ülés lesz a vége, aztán valakinek ki kell mondania, hogy ennyi volt.

A Kései Kitérővel legközelebb július 7-én, az Egri Bikavér Ünnep "Egri Csillag Színpadán" találkozhattok.


hír kései kitérő



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása