2018.06.15. 17:35 – Lángoló

Anika Nilles dobtábor Pálkövén

Ajánld másoknak a rendezvényt, és nyerj értékes ajándékcsomagot a Meinltől!

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

anika_nilles_dobtabor_cut.jpg

Szeptember 6-9. között a világhírű német dobos, a Meinl Cymbals hivatalos előadója, Anika Nilles tart egyedülálló dobtábort a Balatonnál. Anika az elmúlt 5 év során – elsősorban Youtube videói révén, melyekkel több, mint 13 milliós nézettséggel rendelkezik – az egyik legmeghatározóbb alakja lett a dobosok világának. A táborra június 30-ig kedvezményesen lehet jelentkezni, és ha segítesz egy kicsit a promócióban, egy közel nyolcvanezer forint értékű ajándékcsomag is a tiéd lehet. 

Anika Nilles egyedi kompozíciókkal tarkított szólóelőadásait, workshopjait egész Európában, Kínában és Dél Amerikában is jól ismerik. Játékstílusát a fineszes technika és az extravagáns egyedi hangzás jellemzi. Mindezt testközelből tapasztalhatják meg a pálkövei dobtábor résztvevői, akik kiscsoportos, intenzív foglalkozásokon ismerhetik meg, hogyan fejleszti magát, vagy épp hogyan szerez zenét.

A rendezvényre – melyre június 30-ig kedvezményesen lehet jelentkezni – minden dobolni szerető és tanulni vágyó, haladó dobost várnak a szervezők. További információ az esemény Facebook oldalán, illetve a Meinl weboldalán, Facebookján és Anika weboldalán

A hír azonban itt nem ér véget, hiszen egy nyereményjátékot is hirdetünk a dobtáborral kapcsolatban. A Meinl és a szervezők mindössze egy kis segítséget kérnek a beharangozásban: a cikk Facebookos megjelenése alatt ajánld kommentben az eseményt azoknak az ismerőseidnek, akikről úgy gondolod, szívesen tanulnának Anikától. Természetesen meg is oszthatod a cikket, de utóbbi nem kötelező. A Meinl nem akármilyen nyereménycsomaggal hálálja meg a segítséget, hiszen a játékra jelentkezők között egy értékes, dobkiegészítőket, szerszámkészletet és pólókat tartalmazó ajándékcsomagot sorsolunk ki. 

A csomagban a következőket tartalmazza:

Meinl MDPP Dynamic Pedal Pad (Pedálokhoz használható gyakorlópad) 
Meinl BACON Cymbal Sizzler (Cintányérlánc) 
Meinl Percussion Ching Ring - 6" Stainless Steel (CRING)  (Lábcinre szerelhető tamburin / csörgőkarika) 
Meinl Drum Honey (MDH) ("Dobméz" - tompító gél készlet) 
Meinl Cymbal Tuner (MCT) (Hangoló mágnes - Benny Grab találmánya) 
TAMA Practice Pad (TSP10) (Gyakorlópad) 
Meinl Cymbals Professional Stick Bag (MSB-1) (Dobverő táska)
TAMA Multitool (TMT9) (Szerszámkészlet) 
Meinl T-shirt (S77-M) 
TAMA T-shirt (TAMT003L

A játék jelentkezési határideje, akárcsak a kedvezményes jegyek igényléséé, 2018. június 30.-a, azaz a jövő hét utáni szombat. Másnap reggel sorsolunk, a nyertest közvetlenül ezután e-mailben értesítjük.


programajánló rendezvény szakma hangszer dob nyereményjáték anika nilles dobklinika dobtábor



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása