2018.07.02. 14:00 – Lángoló Gitárok

Büszke gyerekek - Itt a Derkovbois legújabb videója

Lángoló premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

derkovbois_buszke_gyerekek.jpg

A szombathelyi Derkovbois már a második videót készítette el a tavaly decemberben Helyetted senki nem fog ringbe szállni címmel megjelent EP-jéhez. A Büszke gyerekek egy igazán pozitív hangvételű dal a példaképek fontosságáról, és arról, hogy fel kell venni a kesztyűt az élet kihívásaival szemben. A Savaria streetpunk stílussal szimpatizálókat biztosan nem éri majd csalódás. A dal és a klip a hajtás után tehető magatokévá. 

A zenekar énekese, Hódosi Péter így mutatta be a dalt és a videót:  

2003. november 18-án Budapesten játszottunk az első Sound Of The Street fesztiválon. A koncert előtt barátokkal, ismerősökkel társalogtunk. Kivétel nélkül mindenki szóba hozta a szomorú hírt: tegnapelőtt a világ egyik legjobb ökölvívója, Papp Laci itt hagyta az árnyékvilágot. A beszélgetések közben felelevenedett az a sok vidám jelenet, amit fantasztikus humorával okozott. Puszta megjelenése is sugározta a jókedélyt és az életkedvet. Tudjuk, neki sem volt könnyű érvényesülni, de mindig küzdött és keményen dolgozott, hogy céljait elérje. Aznap este egyik dalunkat az ő emlékére játszottuk. A gondolat, az élmény, nem távozott, hamarosan megszületett a Papp Laci című dalunk,ami később 2008-ban jelent meg hivatalosan.

Azóta sok víz lefolyt a Dunán, és most itt az új dalunk a Büszke gyerekek, amiben a legenda tovább él. A mondanivaló részben ugyanaz, ami a korábbi dalban is megjelenik, hogy az életben - ahogy a ringben - küzdened kell, hogy talpon maradhass. Továbbá arról, hogy a hősöd vagy példaképed erősítse hitedet és a szenvedéllyel teli szíved segítse elérni az álmaidat.

A klip elkészítése az elmúlt évek egyik legnagyobb élménye volt. Két hétvégén forgattunk. Szebit, Adriánt, Jocit, Brendont és Cipriánt kértük fel a helyi bokszklubból, hogy szerepeljenek a klipben, amit örömmel vállaltak. Hat helyszínen vettünk fel jeleneteket. Külön köszönet Dávidnak, és az egész Kinek Beszélsz te?! zenekarnak a segítségért. Az alapötletet Virág ültette át forgatókönyvre, ami alapján VideoZombie forgatta le és vágta készre a kisfilmet, amelyben mi is megjelenünk mellékszereplőként. 

Az EP hamarosan fizikai formátumban is megjelenik vinyl kislemezen, a friss információkért keressétek a Derkovbois Facebook-oldalát. A zenekar legközelebb a Rockmaratonon lép fel július 11-én, kedden a Metal.hu színpadon, este hét órai kezdettel. Korábbi premierünket és a hozzá kapcsolódó miniinterjút itt találod


punk magyar videó hír szombathely derkovbois klippremier új dal savaria streetpunk



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása