2018.07.04. 17:00 – Hirdetés

Hétvégén ismét Hopplá Fesztivál Szentgotthárdon

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

hoppla_fesztival.png

Ezen a hétvégén már 29. alkalommal rendezik meg az eredetileg helyi zenészek által életre hívott szentgotthárdi Hopplá Fesztivált, amelyet idén Pannon Kapu és a Rock & Roll Camp közösen hoz tető alá a még színvonalasabb és színesebb programkínálat érdekében. Részletes programajánló és tudnivaló a hajtás után! 

A Hopplá Fesztivál a térség legnagyobb múltra visszatekintő, legpatinásabb könnyűzenei rendezvénye, amelyet eredetileg amatőr zenekarok számára hozott létre a szentgotthárdi muzsikosok közössége, de az évek során a magyar rock- és blueszenei élet színe-java megfordult a színpadon, és a közönség száma is egyre csak nőtt: sokan több száz kilométert utaztak, hogy láthassák kedvenceiket és átélhessék a Hopplá különleges, családias hangulatát. Olyan díjnyertes, népszerű előadók szórakoztatták már a fesztiválra ellátogatókat, mint Deák Bill Gyula, a Hooligans, a Belmondo, a Kalapács és az Ossian, de az idei felhozatal talán minden korábbinál erősebb lett, a jegyárak pedig továbbra is igen kedvezőek maradtak.

A rendezvény ezúttal is kétnapos lesz, és a zenekarok pénteken és szombaton is koradélutántól késő estig szórakoztatják majd a közönséget. A július 6-ai első napon a Steroid zenekar indítja a bulit, majd a város egyik fiatal csapata, a Tuzsu Junior Trio lép színpadra, hogy megalapozza a hangulatot a dallamos hard rockkal és izgalmas zenei párosításokkal teli további programhoz, hiszen a későbbiekben a Stula Rocké, a Zorallé, a Lordé és a P. Mobilé lesz a főszerep. Mind a négy zenekar nagy nyári turnéra készül, amelynek fontos állomása lesz a Hopplá Fesztivál első napja.

Szombaton is érdemes időben megérkezni a színpad elé, ugyanis 14:20-tól már nem lesz megállás. Először két tehetséges szombathelyi csapat, a Red Rockets és a Vadvágány követik egymást, majd egy újabb szentgotthárdi banda, a Méd In Csájná mutatkozik be egyedi muzsikájával. Az Omen, a Rómeó Vérzik és a Road hármasa garancia arra, hogy a közönség ezen az estén is remekül érezze magát és fantasztikus koncerteken tombolhasson, aki pedig még ezután is bírja, éjféltől részt vehet a Deresedő Wild Gerlicék házibuliján.

A szervezők természetesen a pihenésre is gondoltak: a néhány perces sétával elérhető Alpokalja Motelben sátorhelyek, camping és szobák is várják a fesztiválra érkezőket, méghozzá igen kedvező árakon. További információk a motel weboldalán olvashatók. Az előrejelzések alapján esőtől és hidegtől sem kell tartani, így a zenekarok és a gyönyörű táj mellett a kedvező időjárás is elősegíti majd az igazi bulihangulatot.

A jegyek és bérletek megvásárolhatók a Pannon Kapu irodájában, online a Tixa hálózatában, illetve a fesztivál ideje alatt a helyszínen. Teljes program és további információk a fesztivál Facebook-eseményén! A Rock&Roll Camp Facebook oldalát itt találod.


hirdetés programajánló rock metál fesztivál ossian p.mobil zorall szentgotthárd lord hopplá fesztivál



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása