2018.07.10. 16:42 – Nihil_AK

Szexuális zaklatással vádolták meg Gene Simmonst is

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

gene_simmons.jpg

Ahogy az lenni szokott, sok hasonló impulzus egy idő után immunissá tesz, így már meg sem lepődünk azon, hogy Maynard James Keenan nemrég kipattant ügye után most Gene Simmonst, a Kiss basszusgitáros-énekesét vádolja egy közelebbről meg nem nevezett újságíró hölgy nemi erőszakkal. Természetesen per is lett az ügyből. 

Az egyelőre Jane Doe néven emlegetett tavaly decemberben adott be keresetet Simmons ellen, akit azzal vádolt, hogy egy beszélgetés során erőszakkal megfogta, és térdére helyezte a kezét, valamint egy beszélgetés során, melyen Paul Stanley is jelen volt, és amely az általuk tulajdonolt Rock & Brews étteremben zajlott, megfricskázta a torkát, illetve megérintette a fenekét, miközben közös fényképet készítettek egy interjúhoz.

Simmons úgy nyilatkozott, hogy a keresetet elutasították, és megteszik a szükséges lépéseket: a vádemelő újságírónőt visszaperlik rágalmazásért, mivel szerinte a vádak minden alapot nélkülöznek. A vádelemő ügyvédje, Wille W. Williams a The San Bernardino Sun napilapnak adott interjújában úgy nyilatkozott, hogy az incidens megalázta és felzaklatta a vádelemőt, és a per indításának fő oka az, hogy határozottan felhívják a figyelmet az ilyen ügyekre, és arra, hogy ez a viselkedés elfogadhatatlan.

Simmonsnak nem ez az egyetlen folyamatban lévő ügye, ugyanis állítólag nemrég örökre kitiltották a Fox News műsoraiból, miután félbeszakított egy stábértekezletet, és hasonló érdekes dolgokat csinált, de szerinte ennek a hírnek sincs alapja, ugyanakkor hiányolja az ártatlanság vélelmét és a hallgattassék meg a másik fél elvét az ilyen esetekben:

Senki sem hív fel, és kérdezi meg, hogy van-e valami hozzáfűznivalóm. A sztorit megírták, lehozták, és természetesen azonnal robbant is. A Foxnál jó emberek dolgoznak, nagyon szeretem őket, érthető módon zárták a soraikat, mert félnek hogy mindenki beperli majd őket. Semmi sem történt, ezt bárki előtt vállalom.

Simmons korábbi nyilatkozatai alapján összesen négyezerötszáz nővel feküdt le életében, szóval kíváncsian várjuk a következő zaklatási vádat, meg a hozzá kapcsolódó pert. Most pedig hallgassunk zenét.


rock bulvár hír kiss metal szexuális zaklatás gene simmons



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása