2018.07.28. 18:00 – Gnosis

Ennivalóan cukik - Umami Fétis - Leves + Második EP

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

umami_fetis_1.jpg

Na kérem, hagyjuk a finomkodást, itt az Umami Fétis a maga teljességében, aki nem ismeri őket, az marha. Aki pedig ismeri, na, az se normális.

Magyarország leghitelesebb lemezborítója készült el a "Leves + Második" kislemezhez, mely címével tiszteleg a magyar ebédügy legfontosabb építőkövének. Viktor (a képen jobboldalt, foglalkozása szerint szakács) elhozta munkahelyéről (Ica mama húsboltjából) a napi menüs táblát, amihez a régen hentesként dolgozó Kálmán (középen) adta a tipográfiai tippeket. A zenét egyébként Mr. Umami írta és rendezte (baloldalt). Két vendég is szerepel a kislemezen: az első dalban (Támadó jellegű funky) a Kispált megjárt Michael Zwecker dobol, míg a harmadikban (Kolikicsön) a legendás bemondó Bozai József olvas fel egy Mr. Umami idézetet. A műfajt még mindig kisiklott hip-hopnak mondanánk, hiszen még egyszer sem sikerült teljesen valamire hasonlítani.

levesmasodik.jpg

További agyzsibbasztás itt: https://www.facebook.com/umamifetis

 


umami fétis hip-hop hurrá



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása